Beëdigd Vertaalbureau lanceert webshop voor beëdigde vertalingen

Udenhout – Vertaalbureau LinQuake heeft een nieuwe service ontwikkeld die het sneller en makkelijker maakt voor particulieren en bedrijven om hun beëdigde vertalingen te laten verzorgen: Beëdigd Vertaalbureau. De webshop is sinds 8 juni 2022 beschikbaar op deze website.

Beëdigd Vertaalbureau zorgt ervoor dat zowel particulieren als bedrijven sneller en op een toegankelijke manier een beëdigde vertaling kunnen bestellen. “Bij ons is het niet meer nodig om zelf vertalers te zoeken, hun beschikbaarheid te toetsen en afspraken te maken over kosten en bezorging. De klant plaatst direct een bestelling en wij regelen de rest”, aldus directeur Dave van den Akker.

“Ons doel is om mensen snel te helpen als ze dat nodig hebben. Bij officiële instanties zijn beëdigde vertalingen vaak een vereiste, waardoor soms onverwacht de noodzaak kan ontstaan om snel te handelen. Wij zorgen ervoor dat mensen dan zo snel mogelijk en zonder gedoe die vertaling in huis kunnen krijgen”, zegt Dave.

De website van Beëdigd Vertaalbureau werkt als een webshop. Bezoekers zien een overzicht van talen en documenten waarvoor vaak een beëdigde vertaling nodig is. Er wordt volautomatisch een offerte verstrekt en door de samenwerking met een breed netwerk van beëdigde vertalers worden vertalingen razendsnel geleverd.

Beëdigd Vertaalbureau