Wereldbol | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Misschien heb je ooit gehoord van een gezworen vertaling of een gewaarmerkte vertaling. Zo worden beëdigde vertalingen namelijk ook wel genoemd. Deze vertalingen worden gemaakt door een beëdigd vertaler. Om een vertaler een beëdigd vertaler te kunnen noemen, moet deze ingeschreven staan bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Daarnaast moet hij of zij ook beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen wanneer een vertaling gemaakt is door een gezworen vertaler, is een vertaling rechtsgeldig. Wanneer je dus je officiële document zoals immigratiedocumenten, paspoorten of huwelijksaktes beëdigd wilt vertalen, schakel je een gezworen vertaler in.

Onze beëdigde vertalers Oekraïens

Beëdigd Vertaalbureau beschikt over zeer professionele beëdigde vertalers Oekraïens. Zij zijn bekend met de juiste terminologie waardoor je verzekerd kunt zijn van kwalitatief hoogstaande beëdigde vertalingen. Bovendien zijn onze beëdigde vertalingen in het Oekraïens voorzien van een handtekening en een verklaring van de beëdigd vertaler Oekraïens. Hiermee wordt aangegeven dat de beëdigd vertaler je document naar waarheid heeft vertaald.

Vertaling Oekraïens | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Oekraïens?

Over de hele wereld zijn er ruim 41 miljoen mensen die de Oekraïense taal beheersen. De meeste hiervan zijn inwoners van Oekraïne, maar ook in landen zoals Wit-Rusland, Moldavië en Rusland wordt deze taal gesproken. In sommige gevallen kan het dus zijn dat je jouw document beëdigd moet laten vertalen naar het Oekraïens. Vraag wel altijd goed na bij de overheidsinstantie in kwestie in welke taal je document beëdigd vertaald moet worden. Mocht dit niet in het Oekraïens zijn, kunnen we je namelijk ook helpen als je je document beëdigd wilt vertalen naar een andere taal zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Oekraïens

Wanneer je een beëdigde vertaling in het Oekraïens nodig hebt, ben je bij Beëdigd Vertaalbureau aan het juiste adres. Omdat we thuis zijn in elke sector, kun je voor zowel persoonlijke als zakelijke documenten bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan geboorteaktes en huwelijksaktes, maar ook aan contracten of bewijsstukken voor rechtszaken.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Oekraïens bestellen

Je hebt je beëdigde vertaling in het Oekraïens binnen enkele klikken bij Beëdigd Vertaalbureau besteld. Geen gedoe met offertes, maar direct een duidelijke inzage in de prijs waarbij je gegarandeerd bent van een beëdigde vertaling in het Oekraïens van hoogstaande kwaliteit. Kijk hier maar eens om direct aan de slag te gaan met het bestellen van je vertaling. Nadat je bestelling is geplaatst, gaan onze beëdigde vertalers meteen voor je aan de slag.

Bij Beëdigd Vertaalbureau kunnen we je ook helpen met beëdigde vertalingen van al je officiële documenten zoals bijvoorbeeld:

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Hoelang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Hoelang het duurt voordat je de beëdigde vertaling ontvangt, hangt af van het aantal pagina’s, de taalcombinatie en het land waarnaar de vertaling verzonden moet worden. Bel ons op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf. Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

Als de vertaling gereed is, leveren we deze af voor aangetekende verzending bij PostNL en delen we de Track & Trace-code met je, zodat je de bezorgstatus zelf kunt volgen.

Voor verzendingen binnen Nederland geldt dat PostNL normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgt, waarbij voor PostNL dinsdag t/m zaterdag als bezorgdagen gelden. Voor verzending naar andere landen lopen de bezorgtijden sterk uiteen. Op de website van PostNL kun je de meest actuele informatie over bezorgtijden vinden.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke bestanden kan ik uploaden voor een beëdigde vertaling? plus

De volgende bestanden worden geaccepteerd: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg en .png.

Heb je een ander bestand en lukt het niet om deze aan te leveren als één van de hier genoemde bestanden? Vraag dan een offerte aan.