Beëdigde vertaling 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Je hebt vernomen dat je een beëdigde vertaling nodig hebt. Maar wat is nou een beëdigde vertaling? We leggen het je graag uit. Een beëdigde vertaling is een gewaarmerkte vertaling die een stempel en ondertekening bevat van een officieel beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaling wordt ook wel eens een gezworen of een gewaarmerkte vertaling genoemd. Alleen officieel beëdigde vertalers kunnen een document gewaarmerkt vertalen. Zij moeten ingeschreven staan bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn door de rechtbank beëdigd. Alleen dan zijn de vertalingen echt rechtsgeldig. Bij Beëdigd Vertaalbureau voldoen al onze vertalers aan deze eisen. Wanneer je dus bijvoorbeeld je paspoort, diploma of contract beëdigd wilt laten vertalen, hebben wij erkende vertalers voor je klaarstaan.

Onze beëdigde vertalers Pools

Bij Beëdigd Vertaalbureau zijn de beëdigde vertalers Pools echte professionals. Dit vinden we belangrijk omdat we er zo voor kunnen zorgen dat jouw document in de hoogste kwaliteit vertaald wordt. Onze beëdigde vertalers hebben hoogstaande kennis en zijn thuis in de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten. Hierdoor kun je met elk soort document bij ons terecht! Bovendien bevatten al onze beëdigde vertalingen een handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler Pools dat je document woordgetrouw vertaald is.

Vertaling Pools | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Pools?

Wereldwijd wordt er door ruim 48 miljoen mensen Pools gesproken. Grotendeels door mensen in Polen zelf, maar daarnaast spreken er ook mensen Pools in bijvoorbeeld Duitsland, Litouwen, Oekraïne en Wit-Rusland. Het kan dus zomaar zijn dat jij je document beëdigd vertaald nodig hebt in het Pools. Om hier zeker van te zijn, raden we aan om altijd goed de vereisten te controleren van de overheidsinstantie in kwestie. Mocht je toch je documenten in een andere taal beëdigd nodig hebben, of volstaat een vertaling Engels, dan staan we natuurlijk ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Pools

Of je nu persoonlijke, medische, zakelijke, of juridische documenten wilt vertalen, bij Beëdigd Vertaalbureau zijn we thuis in elke sector. Van huwelijksaktes tot rijbewijzen en van contracten tot dagvaardingen, voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben naar het Pools, kun je bij ons terecht.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Beëdigde vertaling Pools bestellen

Heb je een beëdigde vertaling Pools nodig? Wij kunnen je daar gemakkelijk en snel bij helpen. We zorgen ervoor dat je direct inzage hebt in de kosten van de beëdigde vertaling. Binnen enkele klikken heb je jouw bestelling geplaatst en je zult je beëdigde vertaling Pools binnen no-time binnen hebben. Klik hier om direct aan de slag te gaan met het aanvragen van jouw beëdigde vertaling Pools. Onze vertalers zullen meteen voor je aan de slag gaan!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je terecht voor beëdigde vertalingen van verschillende officiële documenten, zoals:

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Hoelang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Hoelang het duurt voordat je de beëdigde vertaling ontvangt, hangt af van het aantal pagina’s, de taalcombinatie en het land waarnaar de vertaling verzonden moet worden. Bel ons op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf. Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

Als de vertaling gereed is, leveren we deze af voor aangetekende verzending bij PostNL en delen we de Track & Trace-code met je, zodat je de bezorgstatus zelf kunt volgen.

Voor verzendingen binnen Nederland geldt dat PostNL normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgt, waarbij voor PostNL dinsdag t/m zaterdag als bezorgdagen gelden. Voor verzending naar andere landen lopen de bezorgtijden sterk uiteen. Op de website van PostNL kun je de meest actuele informatie over bezorgtijden vinden.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Hoe weet ik wanneer ik mijn beëdigde vertaling ontvang? plus

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de beëdigde vertaling. Zodra de beëdigd vertaler de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een Track & Trace-code. Je kunt vanaf dat moment online de status van de verzending via PostNL volgen.