Beëdigd Vertaler 8 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Hebreeuws?

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte vertaling, wordt vertaald door een beëdigd vertaler. Wanneer je jouw officiële document dus wilt vertalen naar het Hebreeuws, heb je een beëdigd vertaler Hebreeuws nodig. Niet elke vertaler is namelijk een beëdigd vertaler, alleen een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd is door een rechtbank mag beëdigde vertalingen Hebreeuws uitvoeren. Alleen dan zijn deze rechtsgeldig. Bij Beëdigd Vertaalbureau kunnen de vertalers bijvoorbeeld je huwelijksakte beëdigd vertalen, maar ook je diploma's, contracten of rijbewijs.

Onze beëdigde vertalers Hebreeuws

Alle beëdigde vertalers Hebreeuws van Beëdigd Vertaalbureau zijn echte professionals. Om te zorgen voor de beste kwaliteit wordt jouw vertaling Hebreeuws bovendien vertaald door iemand met kennis van de juiste terminologie. Alle beëdigde vertalingen Hebreeuws bevatten een handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, waarmee wordt aangegeven dat het document naar waarheid vertaald is.

Vertaling Hebreeuws | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Hebreeuws?

De Hebreeuwse taal wordt door ruim acht miljoen mensen gesproken. De meeste hiervan zijn inwoners van Israël, maar omdat het ook de officiële taal is van de Thora en het jodendom, wordt Hebreeuws over de hele wereld gesproken. Vooral wanneer je officiële procedures aangaat in Israël, kan een beëdigde vertaling Hebreeuws noodzakelijk zijn.

Controleer altijd bij de betreffende instanties of een beëdigde vertaling Hebreeuws van je document een vereiste is. Mocht je bijvoorbeeld toch een vertaling nodig hebben in een andere taal, dan kunnen we je daar eenvoudig bij helpen.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Hebreeuws

Het beëdigd laten vertalen van al je officiële documenten kun je dus eenvoudig en professioneel laten uitvoeren door Beëdigd Vertaalbureau. Of dit nu persoonlijke, zakelijke, juridische of medische documenten zijn, wij zorgen ervoor dat er een geschikte beëdigd vertaler voor je klaarstaat.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Beëdigde vertaling Hebreeuws bestellen

Heb je een beëdigde vertaling Hebreeuws nodig? Bij Beëdigd Vertaalbureau krijg je direct inzage in de kosten voor de vertaling, die uiteraard met hoge kwaliteit beëdigd vertaald wordt. Binnen enkele klikken plaats je jouw bestelling. Onze beëdigde vertalers Hebreeuws gaan dan meteen voor je aan de slag!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht voor een beëdigde vertaling Hebreeuws van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.