Beëdigd Vertaler 3 | Beëdigd Vertaalbureau

Hoeveel pagina’s moet ik invullen?

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met een paginatarief om het proces te kunnen versnellen. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent en hoef je niet dagen te wachten op een offerte.

In onze webshop rekenen we de voor- en achterkant van een pagina als losse pagina’s. Een beëdigd vertaler moet namelijk iedere pagina vertalen om je document rechtsgeldig te maken. Dat geldt ook voor een pagina met apostilles of stempels. De instantie in het buitenland wil tenslotte weten wat daarin staan.

Heb je meerdere documenten die vertaald moeten worden naar dezelfde taal? Tel dan simpelweg het aantal pagina’s bij elkaar op. Het is niet nodig om deze als losse bestellingen in te voeren. We verzenden de documenten dan gezamenlijk per post.

Hoeveel woorden mag een pagina maximaal bevatten?

In veruit de meeste gevallen is ons paginatarief definitief, maar in sommige gevallen bevat een pagina zoveel tekst, dat deze niet langer meer als 1 pagina geteld kan worden. De beëdigd vertaler moet in zo’n geval namelijk veel meer tijd besteden aan de beëdigde vertaling dan van tevoren ingeschat.

Daarom mag een pagina maximaal 350 woorden bevatten. Bevat jouw pagina meer dan 350 woorden? Dan rekenen we dit als meerdere pagina’s op basis van het woordenaantal.

Beëdigde vertaling | Beëdigd Vertaalbureau

Wat als ik het verkeerde aantal pagina’s heb doorgegeven?

Onze projectmanagers controleren altijd je aanvraag. Mocht het daadwerkelijke aantal pagina’s van het document niet overeenkomen met het aantal pagina’s dat je hebt doorgegeven, dan nemen we contact met je op vóórdat we je aanvraag in behandeling nemen. Het kan dan zijn dat je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt.

Heb je dus maar 1 pagina ingevuld terwijl het document meer dan 350 woorden bevat? Dan ontvang je van ons een verzoek voor een aanvullende betaling voordat we aan de slag gaan met de beëdigde vertaling.

Twijfel je toch nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Hoelang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Hoelang het duurt voordat je de beëdigde vertaling ontvangt, hangt af van het aantal pagina’s, de taalcombinatie en het land waarnaar de vertaling verzonden moet worden. Bel ons op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf. Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

Als de vertaling gereed is, leveren we deze af voor aangetekende verzending bij PostNL en delen we de Track & Trace-code met je, zodat je de bezorgstatus zelf kunt volgen.

Voor verzendingen binnen Nederland geldt dat PostNL normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgt, waarbij voor PostNL dinsdag t/m zaterdag als bezorgdagen gelden. Voor verzending naar andere landen lopen de bezorgtijden sterk uiteen. Op de website van PostNL kun je de meest actuele informatie over bezorgtijden vinden.

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal