Beëdigde vertaling 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling wordt ook wel een gewaarmerkte vertaling of een gezworen vertaling genoemd. Wanneer je een beëdigde vertaling in het Roemeens nodig hebt, kan deze alleen vertaald worden door een beëdigd vertaler Roemeens. Deze vertaler moet ingeschreven staan bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en moet daarbij beëdigd zijn door een rechtbank.

Wanneer een gezworen of gewaarmerkte vertaling is gemaakt door een beëdigd vertaler, is deze rechtsgeldig. Wanneer je dus een vertaling nodig hebt van een officieel document zoals bijvoorbeeld een paspoort, huwelijksakte, contract of immigratiedocument, schakel je met een beëdigd vertaler.

Onze beëdigde vertalers Roemeens

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer professionele beëdigde vertalers Roemeens die bekend zijn met de juiste terminologie van officiële documenten. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw beëdigde vertaling in het Roemeens perfect vertaald wordt. Bovendien worden alle beëdigde vertalingen voorzien van een handtekening en officiële verklaring om aan te kunnen tonen dat je document woordgetrouw vertaald is door een beëdigd vertaler Roemeens.

Vertaling Roemeens | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Roemeens?

Wereldwijd wordt er door bijna 30 miljoen mensen Roemeens gesproken, waarvan ruim 25 miljoen moedertaalsprekers. De meeste van deze sprekers zijn de inwoners van Roemenië (ruim 21 miljoen), maar de taal wordt ook gesproken in Moldavië en delen van Servië. Daarnaast verspreidt het Roemeens ook nog eens heel snel in andere Europese landen door de komst van Roemeense immigranten.

Het kan dus zomaar eens zijn dat je een beëdigde vertaling in het Roemeens nodig hebt. Kijk dit wel altijd goed na bij de overheidsinstanties in het land waar de beëdigde vertaling vereist is. Mocht je toch een gewaarmerkte vertaling in een andere taal nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels, dan staan we natuurlijk ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Roemeens

Wanneer jouw officiële document beëdigd vertaald moet worden naar het Roemeens, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of dit nu persoonlijke documenten of zakelijke documenten zijn, wij zijn thuis in elke sector. Denk bijvoorbeeld aan een rijbewijs, geboorteakte, maar ook aan een arbeidsovereenkomst of een immigratiedocument.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Beëdigde vertaling Roemeens bestellen

Bij Beëdigd Vertaalbureau heb je binnen enkele klikken een beëdigde vertaling Roemeens besteld. Je krijgt direct inzage in onze scherpe prijzen voor elke beëdigde vertaling Roemeens en daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van hoge kwaliteit. Start hier meteen met het aanvragen van een beëdigde vertaling van jouw document en onze professionals gaan direct voor je aan de slag!

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Hoe weet ik wanneer ik mijn beëdigde vertaling ontvang? plus

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de beëdigde vertaling. Zodra de beëdigd vertaler de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een Track & Trace-code. Je kunt vanaf dat moment online de status van de verzending via PostNL volgen.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.