Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling (bijvoorbeeld in het Servisch), is een vertaling die naar waarheid is vertaald door bijvoorbeeld een beëdigd vertaler Servisch. Dit soort vertalingen worden vaak gemaakt van officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteakte, huwelijksakte of een overeenkomst. Wanneer je dit soort documenten beëdigd laat vertalen naar het Servisch, kun je deze vertalingen gebruiken in bijvoorbeeld officiële procedures in Servië. Wel is het belangrijk dat deze vertalingen uitgevoerd worden door een officiële beëdigd vertaler. Zo moet hij of zij ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en ook beëdigd zijn door een rechtbank om deze gespecialiseerde vertalingen te mogen maken.

Onze beëdigde vertalers Servisch

Wanneer je een document beëdigd wilt laten vertalen naar het Servisch, kun je volledig vertrouwen op de expertise van onze beëdigde vertalers Servisch. Zij zijn bekend met de terminologie van vele officiële documenten waardoor je verzekerd bent van een beëdigde vertaling Servisch van hoogstaande kwaliteit. Ook leveren we al onze gewaarmerkte vertalingen met een verklaring waarin staat dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Servisch | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Servisch?

De Servische taal wordt door zo´n 12 miljoen mensen gesproken over de hele wereld. Dit zijn voornamelijk de inwoners van Servië zelf. Daarnaast wordt er ook Servisch gesproken in delen van Montenegro, Kosovo, Bosnië-Herzegovina en Kroatië. De Servische taal is misschien niet een van de meest gesproken talen ter wereld. Toch, wanneer je een officiële procedure aangaat in Servië, zal een beëdigde vertaling in het Servisch vaak noodzakelijk zijn. Controleer dit wel altijd goed bij de instantie die hierom vraagt. Mocht je bijvoorbeeld in plaats van een beëdigde vertaling Servisch toch een vertaling Engels of een andere taal nodig hebben, dan staan wij voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Servisch

Het beëdigd laten vertalen van een van je documenten naar het Servisch kun je volledig overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Of je document nu een medisch of een juridisch document is of juist een overeenkomst of schriftelijke verklaring, wij hebben de geschikte beëdigd vertaler Servisch voor je klaarstaan.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Servisch bestellen

Je kunt heel eenvoudig een Servische beëdigde vertaling bestellen bij Beëdigd Vertaalbureau. Binnen enkele klikken heb je jouw bestelling namelijk al geplaatst. Tijdens het proces laten we je ook direct onze voordelige prijzen zien. Tegen deze scherpe prijzen, mag je ook nog eens een beëdigde vertaling Servisch van hoge kwaliteit verwachten. Begin daarom hier direct met het bestellen van je benodigde vertaling.

Je kunt terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen van officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.