Beëdigde vertaling | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling staat ook wel bekend als gewaarmerkte of gezworen vertaling. Om het label ‘beëdigde vertaling’ te krijgen, moeten zowel de vertaling als de vertaler aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet de vertaling gemaakt worden door een beëdigd vertaler. De vertaler moet, om zich überhaupt beëdigd vertaler te mogen noemen, ingeschreven staan bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen dan zijn de vertalingen rechtsgeldig. De vertalingen en vertalers van Beëdigd Vertaalbureau voldoen aan deze eisen. Voor een erkende vertaling van een officieel document heb je dus een gezworen vertaler nodig. Voorbeelden van officiële documenten zijn diploma's, statuten of certificaten.

Onze beëdigde vertalers Duits

Alle beëdigde vertalers Duits van Beëdigd Vertaalbureau zijn echte professionals. Om te zorgen voor de beste kwaliteit wordt jouw document bovendien vertaald door iemand met kennis van de juiste terminologie. Alle beëdigde vertalingen bevatten een handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler Duits waarmee wordt aangegeven dat het document naar waarheid vertaald is.

Vertaling Duits | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Duits?

Wereldwijd zijn er 120 miljoen mensen met het Duits als moedertaal. Hiermee is het Duits na het Russisch de grootste taal in Europa. Zo’n 80 miljoen mensen beheersen het Duits als vreemde taal. Naast Duitsland wordt er ook Duits gesproken in onder andere Oostenrijk, Zwitserland, België, Denemarken en Frankrijk.

Veel landen accepteren een beëdigde vertaling alleen in de moedertaal van het land, daarom is de kans aanwezig dat jij een Duitse beëdigde vertaling nodig hebt. Welke taal je nodig hebt, is dan ook iets dat je altijd goed moet controleren bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland. Mocht je naast Duits nog gewaarmerkte vertalingen in andere talen nodig hebben, of is bijvoorbeeld een vertaling Engels gewenst, dan staan we voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Duits

Of het nu een juridisch, zakelijk, medisch of persoonlijk document is, Beëdigd Vertaalbureau is thuis in elke sector. Van geboorteaktes tot diploma's en van statuten tot certificaten, voor ieder document dat beëdigd vertaald moet worden naar het Duits kun je bij ons terecht.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Beëdigde vertaling Duits bestellen

Heb je een beëdigde vertaling Duits nodig? Bij Beëdigd Vertaalbureau krijg je direct inzage in de kosten voor het document, dat uiteraard met hoge kwaliteit beëdigd vertaald wordt. Binnen enkele klikken plaats je hier jouw bestelling. Klik hier om je beëdigd vertaalde document direct te bestellen en onze beëdigde vertalers Duits gaan meteen voor je aan de slag!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht voor beëdigde vertalingen van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Hoe lang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Dat hangt vooral af van het aantal pagina’s. We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf en 1 werkdag voor de aangetekende verzending.

Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben. We houden je per e-mail op de hoogte van de voortgang van jouw bestelling.

Heb je de vertaling sneller nodig? Bel ons dan op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik betalen? plus

Je kunt bij ons betalen met creditcard, iDEAL en Bancontact.