Beëdigde vertaling 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Grieks?

Wanneer je hebt vernomen dat je een beëdigde vertaling Grieks nodig hebt, is het goed om te weten wat dit nu precies is. Een beëdigde vertaling is een woordgetrouwe vertaling van bijvoorbeeld een officieel document, die wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Dit soort vertalingen worden soms ook wel gezworen of gewaarmerkte vertalingen genoemd.

De vertaler moet ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en moet daarnaast ook nog eens beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen wanneer de vertaler voldoet aan deze eisen, mag hij of zij beëdigde vertalingen Grieks maken van bijvoorbeeld een geboorteakte, huwelijksakte of een contract.

Onze beëdigde vertalers Grieks

Bij Beëdigd Vertaalbureau hoef je je niet druk te maken over de skills van onze beëdigde vertalers Grieks. Elk van hen is bekend met de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten. Je kunt dus met een gerust hart je beëdigde vertaling Grieks uit laten voeren door onze professionals. Ook zorgen zij ervoor dat je vertaling Grieks wordt voorzien van een verklaring dat je document naar waarheid is vertaald. Dit wordt gedaan door middel van een stempel en een handtekening van de beëdigd vertaler Grieks.

Vertaling Grieks | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Grieks?

Ruim 13,5 miljoen mensen spreken Grieks als moedertaal. De meeste sprekers wonen in Griekenland. Grieks, of Oudgrieks, wordt vandaag de dag naast Latijn ook nog op veel scholen buiten Griekenland gestudeerd. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen van of naar Griekenland, is de kans groot dat je een beëdigde vertaling Grieks nodig hebt.

Vraag toch altijd goed na bij de desbetreffende overheidsinstantie of een beëdigde vertaling Grieks wordt geaccepteerd en welke variant nodig is. Mocht je toch een gewaarmerkte vertaling nodig hebben in een andere taal, zoals een vertaling Engels, dan staan we ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Grieks

Mocht je een Griekse beëdigde vertaling nodig hebben van een officieel document, dan ben je bij Beëdigd Vertaalbureau aan het juiste adres. Of dit nu een medisch juridisch of persoonlijk document is, wij hebben de geschikte beëdigd vertaler Grieks voor je klaarstaan. Wij hebben aantoonbare ervaring in elke sector voor elke vertaling Grieks.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Beëdigde vertaling Grieks bestellen

Een Griekse beëdigde vertaling heb je bij Beëdigd Vertaalbureau al binnen enkele seconden besteld. Tijdens dit proces laten we je onze scherpe tarieven zien waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Je mag voor dit bedrag een beëdigde vertaling Grieks verwachten van hoogstaande kwaliteit. Bestel daarom direct jouw Griekse beëdigde vertaling, zodat jij hem binnen een handomdraai thuis hebt liggen.

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor een gewaarmerkte vertaling Grieks van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).