Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Hongaars?

Je hebt vast niet dagelijks een beëdigde vertaling Hongaars nodig. Het is daarom ook goed om te weten wat dit nu precies is. We leggen je het graag uit: een beëdigde vertaling is een woordgetrouwe vertaling van vaak een officieel document. Dit soort vertalingen moeten uitgevoerd worden door een beëdigd vertaler. Deze moet ingeschreven staan bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Alleen dan kan de vertaling Hongaars gebruikt worden in officiële procedures. Soms worden beëdigde vertalingen ook weleens gewaarmerkte of gezworen vertalingen genoemd. Documenten die vaak beëdigd vertaald worden zijn bijvoorbeeld geboorteaktes, diploma's of overeenkomsten.

Onze beëdigde vertalers Hongaars

De beëdigde vertaling Hongaars van je document kun je geheel overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Doordat wij een groot netwerk hebben van professionele beëdigde vertalers ben je bij ons altijd verzekerd van een Hongaarse beëdigde vertaling van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast voorziet de beëdigd vertaler Hongaars je beëdigde vertaling Hongaars van een handtekening en stempel, zodat je kunt aantonen dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Hongaars | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Hongaars?

Over de hele wereld zijn er ruim 13 miljoen mensen die Hongaars als moedertaal hebben. Dit zijn grotendeels, zo'n 9,6 miljoen mensen, de inwoners van Hongarije zelf. Daarnaast spreken er nog 2 tot 3 miljoen mensen Hongaars als tweede taal. Zo komt de Hongaarse taal bijvoorbeeld ook voor in de landen Roemenië, Tsjechië, Oekraïne en Israël. Toch zul je een beëdigde vertaling Hongaars vaak alleen nodig hebben wanneer je een officiële procedure aangaat in Hongarije. Daarom is het ook goed om altijd te controleren bij de desbetreffende instantie of een beëdigde vertaling Hongaars nodig is. Mocht je bijvoorbeeld toch een vertaling Engels nodig hebben, dan kun je ook zonder problemen bij Beëdigd Vertaalbureau terecht.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Hongaars

De beëdigde vertaling van je document in het Hongaars kun je zonder problemen overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Of je nu een medisch document wilt laten vertalen, een juridisch document of een zakelijk document, we hebben altijd een geschikte beëdigd vertaler die direct voor je aan de slag gaat.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Hongaars bestellen

Een Hongaarse beëdigde vertaling bestellen is vanaf nu erg gemakkelijk. Beëdigd Vertaalbureau geeft je namelijk de mogelijkheid om deze direct online te bestellen. Het is een snel en gemakkelijk proces waarbij je direct een prijsopgave te zien krijgt. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van een beëdigde vertaling Hongaars van hoogstaande kwaliteit. Begin daarom direct met het plaatsen van jouw bestelling.

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor een gewaarmerkte vertaling Hongaars van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).