Beëdigde vertaling testament | Beëdigd Vertaalbureau

Beëdigde vertaling testament

Voor het beëdigd vertalen van je testament heb je een beëdigd vertaler nodig. Hij of zij zal je testament vertalen en voorziet je beëdigde vertaling van een stempel en handtekening om aan te kunnen tonen dat het waarheidsgetrouw vertaald is. Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met erkende professionals die jouw testament gemakkelijk voor je vertalen. Hierdoor zul je je beëdigde vertaling spoedig binnenkrijgen.

Bereken de prijs

Wat is een testament?

Een testament is een document waarin je vastlegt wat er moet gebeuren met je bezittingen en schulden wanneer je overlijdt. Iedereen laat wel iets na. Het kan gaan om vermogen of schulden, maar ook om goederen of huisdieren. Als je minderjarige kinderen hebt, kun je in een testament ook laten vastleggen wie de aangewezen persoon is om voor hen te zorgen bij overlijden. In het testament wordt aangegeven hoe deze erfenis verdeeld zal worden en wie de persoon is die ervoor zorgt dat dit in goede banen wordt geleid. Wanneer je geen testament hebt opgesteld, zal de wet bepalen wie je erfgenamen zijn. Een testament kan pas worden opgesteld als je 16 jaar of ouder bent.

In een testament kunnen de volgende vragen beantwoord worden:

  • Wie ontvangen een deel van je nalatenschap?
  • Wie wordt de uitvoerder van het testament?
  • Naar wie gaat je kapitaal?
  • Naar wie gaan je schulden?
  • Wie zal voor je dieren gaan zorgen?
  • Wie krijgt de voogdij over je minderjarige kinderen?
  • Wat gebeurt er met je bedrijf?
  • Wat gebeurt er bij een ongeluk?
Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom een beëdigde vertaling van een testament?

Als je eigendommen hebt of woonachtig bent in het buitenland, heb je wellicht een beëdigde vertaling van je testament nodig. Of misschien ben je bezig met de afhandeling van het testament van een ander met buitenlandse eigendommen.

In welk geval dan ook, je wilt er zeker van zijn dat je testament hoogwaardig vertaald zal worden. Het is niet alleen een belangrijk document, maar ook vaak een erg ingewikkeld document. Zeker wanneer het gaat om complexe erfenissen met verscheidende erfgenamen en alle kleine details die hierbij komen kijken.

Beëdigd Vertaalbureau kan je te allen tijde helpen met het beëdigd vertalen van je testament, in welke taal dan ook. We hebben erkende en professionele beëdigde vertalers voor je klaarstaan in de taal die jij nodig hebt. Als je vragen hebt over de beëdigde vertaling van je testament, is dit geen enkel probleem. Wij hebben een support service die je verder helpt met al je vragen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling testament bestellen

Beëdigd Vertaalbureau maakt het je gemakkelijk om een beëdigde vertaling van je testament direct te bestellen in de door jouw gewenste taal. Geen gedoe met offertes, maar direct inzage in de prijs. Wanneer we je bestelling binnen hebben, gaan we direct van start met de beëdigde vertaling van je testament.

Beëdigd Vertaalbureau kan je ook helpen met beëdigde vertalingen van vele andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.