Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Engels?

Een Engelse beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler Engels. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank.

Vertalingen van gezworen vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling Engels van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksakte, statuten of emigratiedocumenten.

Onze beëdigde vertalers Engels

De beëdigde vertalers Engels van Beëdigd Vertaalbureau zijn professionele vertalers, bekend met de terminologie van alle beëdigde documenten. Zo kun je er zeker van zijn dat jij jouw beëdigde vertaling Engels in perfecte staat ontvangt. Daarnaast voorziet onze beëdigd vertaler Engels jouw erkende vertaling Engels van een officiële stempel, een handtekening en een verklaring om aan te tonen dat het document waarheidsgetrouw vertaald is.

Vertaling Engels | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Engels?

Engels is een voertaal in maar liefst 55 landen en is met een aantal van 380 miljoen moedertaalsprekers de derde taal ter wereld. Daarnaast wordt Engels ook gebruikt als een communicatiemiddel in bijna alle uithoeken van de wereld. Het gebruik van het Engels strekt ver buiten de geografische grenzen van de landen waar het een officiële taal is. Daarom wordt Engels dan ook beschouwd als een wereldtaal.

Dit wil overigens zeker niet zeggen dat een beëdigde vertaling Engels ook in alle landen wordt geaccepteerd. De meeste landen eisen een beëdigde vertaling in een officiële taal van dat land.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Engels

Vraag altijd na bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland of je document een beëdigde vertaling Engels nodig heeft. Er zijn een aantal overheidsinstanties in verschillende landen die een beëdigde vertaling Engels accepteren. Mocht je de beëdigde vertaling toch in een andere taal nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een vertaling Nederlands, dan staan we uiteraard ook voor je klaar.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Beëdigde vertaling Engels bestellen

Binnen een paar klikken heb je jouw beëdigde vertaling Engels eenvoudig besteld. Je krijgt direct onze scherpe prijs te zien met de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Bestel je beëdigde vertaling Engels eenvoudig in onze webshop. Dan gaan onze beëdigde vertalers Engels meteen voor je aan de slag!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht een beëdigde vertaling Engels van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).