Een vertaler voor elke taal

Beëdigd Vertaalbureau beschikt over ervaren beëdigde vertalers voor meer dan 40 doeltalen. Al onze vertalers zijn native speaker. Dit betekent dat ze de doeltaal op moedertaalniveau beheersen. Op deze pagina vind je de talen waarin de meeste aanvragen gedaan worden.

Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Staat de taal die je zoekt er niet tussen?

Wij hebben voor veel verschillende talen beëdigde vertalers in ons netwerk. De meeste talen kun je ook direct bestellen op onze website. Als jouw taal er niet tussen staat, vul dan ons offerteformulier in. We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke bestanden kan ik uploaden voor een beëdigde vertaling? plus

De volgende bestanden worden geaccepteerd: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg en .png.

Heb je een ander bestand en lukt het niet om deze aan te leveren als één van de hier genoemde bestanden? Vraag dan een offerte aan.

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.