Beëdigd Vertaler 8 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Het komt steeds vaker voor dat je een beëdigde vertaling nodig hebt. Het is daarom ook goed om te weten wat dit nou precies is. Een beëdigde vertaling is een woordgetrouwe vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Soms worden dit soort vertalingen ook wel gezworen vertalingen genoemd of gewaarmerkte vertalingen. Zo kan een beëdigd vertaler Zweeds bijvoorbeeld gewaarmerkte vertalingen Zweeds maken van officiële documenten zoals een diploma, geboorteakte of een rijbewijs. Om gemachtigd te zijn om beëdigde vertalingen in het Zweeds te maken, moet de vertaler ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd zijn door een rechtbank.

Onze beëdigde vertalers Zweeds

Beëdigd Vertaalbureau beschikt over professionele vertalers Zweeds die gespecialiseerd zijn in het beëdigd vertalen van allerlei soorten documenten naar het Zweeds. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je vertaling die je krijgt thuisgestuurd. Al onze beëdigde vertalingen Zweeds bevatten ook een verklaring van een beëdigd vertaler Zweeds dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Zweeds | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Zweeds?

De Zweedse taal wordt door ruim tien miljoen mensen gesproken. De meeste hiervan zijn inwoners van Zweden zelf, maar ook in delen van landen zoals Finland en Estland. Vooral wanneer je officiële procedures aangaat in Zweden, kan een beëdigde vertaling in het Zweeds noodzakelijk zijn.

Controleer altijd bij de betreffende instanties of een beëdigde vertaling van je document in het Zweeds een vereiste is of dat een beëdigde vertaling Engels volstaat. Mocht je bijvoorbeeld toch een vertaling nodig hebben in een andere taal, zullen wij je daar eenvoudig bij kunnen helpen.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Zweeds

Het beëdigd laten vertalen van al je officiële documenten kun je dus eenvoudig en professioneel laten uitvoeren door Beëdigd Vertaalbureau. Of dit nu persoonlijke, zakelijke, juridische of medische documenten zijn, wij zorgen ervoor dat er een geschikte beëdigd vertaler Zweeds voor je klaarstaat.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Zweeds bestellen

Je beëdigde vertaling Zweeds kun je dus snel en eenvoudig bestellen bij Beëdigd Vertaalbureau. Wij tonen je direct onze scherpen tarieven waarbij je mag verwachten dat je een beëdigde vertaling Zweeds ontvangt van hoogstaande kwaliteit. Nieuwsgierig naar onze lage tarieven? Ga hieronder direct aan de slag met de bestelling van jouw gewaarmerkte vertaling in het Zweeds!

Je kunt ook terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gezworen vertalingen van andere officiële documenten:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.