Beëdigde vertaling diploma | Beëdigd Vertaalbureau

Beëdigde vertaling diploma

Wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt van je diploma, moet dit gedaan worden door een beëdigd vertaler. Hij of zij zal een stempel en handtekening moeten plaatsen op je beëdigde vertaling om aan te kunnen tonen dat je diploma woordgetrouw vertaald is. Beëdigd Vertaalbureau heeft professionele beëdigde vertalers voor je klaarstaan die jouw diploma snel en eenvoudig beëdigd kunnen vertalen. Binnen no-time ontvang jij je beëdigde vertaling per aangetekende post in de brievenbus.

Bereken de prijs

Wat is een diploma?

Een diploma dient als een bewijs van afsluiting van bijvoorbeeld een opleiding. Het kan ook dienen als bewijs van het beheersen van bepaalde leerstof en/of praktische ervaring. Wanneer je bijvoorbeeld je middelbare school, hogeschool of universiteit succesvol hebt afgerond, zul je hiervan een bewijs ontvangen in de vorm van een diploma.

Op een diploma van een onderwijsinstelling worden de volgende gegevens vermeld:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Geboorteplaats
  • Wat je succesvol behaald heeft
  • Cijferlijst
  • Aan welke instelling
  • Datum van uitreiking
  • Handtekening namens de instelling
Documenten | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom een beëdigde vertaling van je diploma?

Misschien ga je werken of studeren in het buitenland, of heb je je diploma behaald aan een buitenlandse universiteit en wil je deze graag laten vertalen voor een Nederlandse werkgever of universiteit. Genoeg redenen om een beëdigde vertaling van je diploma nodig te hebben. Beëdiging is niet in alle gevallen noodzakelijk, maar kan door sommige overheidsinstanties, universiteiten of werkgevers wel een vereiste zijn. Vraag dit daarom altijd goed na om niet voor verrassingen te komen staan.

In welke taal je ook een beëdigde vertaling nodig hebt van je diploma, Beëdigd Vertaalbureau kan je hierbij helpen. Of dit nu een Engelse, Spaanse of Arabische vertaling is, wij hebben erkende beëdigde vertalers voor je klaarstaan. Mocht je toch twijfelen over de taal die je nodig hebt, neem dan contact met ons op of bekijk onze lijst met veelgestelde vragen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling diploma bestellen

Een beëdigde vertaling van je diploma bestellen bij Beëdigd Vertaalbureau is erg eenvoudig. Binnen een paar kliks heb je je bestelling geplaatst tegen een scherp tarief én ben je verzekerd van een beëdigde vertaling van je diploma van hoge kwaliteit. Klik hieronder om direct van start te gaan met het bestellen van je beëdigde vertaling. Wanneer we je bestelling binnen hebben, gaan onze beëdigde vertalers meteen voor je aan de slag.

Heb je ook nog andere documenten die je beëdigd wilt laten vertalen? Geen probleem! Beëdigd Vertaalbureau kan je namelijk ook helpen met beëdigde vertalingen van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waarom wordt de beëdigde vertaling aangetekend verzonden? plus

Een beëdigde vertaling is een waardevol document dat alleen bruikbaar is als het op papier beschikbaar is. Verzending per post is dus noodzakelijk. Door te kiezen voor aangetekende verzending is de vertaling het kortst onderweg en is de kans het kleinst dat de vertaling onverhoopt verloren gaat in het verzendproces. Bovendien krijg je zo een Track & Trace-code waarmee je de vertaling kunt volgen.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).