Beëdigd Vertaler 6 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Je vraagt je misschien af; wat is nou eigenlijk een beëdigde vertaling? Dat leggen we graag even voor je uit. Een beëdigde vertaling, bijvoorbeeld in het Turks, is uitgevoerd door een gewaarmerkte vertaler Turks. Deze gewaarmerkte vertalers staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn ook beëdigd door een rechtbank. Alleen vertalingen die uitgevoerd zijn door gewaarmerkte vertalers zijn rechtsgeldig. Daarom zul je ook met hen moeten schakelen wanneer je een vertaling nodig hebt van officiële documenten zoals een geboorteakte, huwelijksakte of een diploma.

Onze beëdigde vertalers Turks

Wanneer je een beëdigde vertaling in het Turks nodig hebt, kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau. Wij hebben namelijk beëdigde vertalers Turks voor je klaarstaan die je kunnen helpen bij al je benodigde vertalingen. Onze gewaarmerkte vertalers Turks zijn allemaal bekend met de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten, waardoor je er zeker van kan zijn dat je een hoogwaardige vertaling in het Turks ontvangt. Daarnaast komt je beëdigde vertaling altijd met een handtekening en een stempel van de beëdigd vertaler Turks zodat je kunt aantonen dat je document woordgetrouw vertaald is.

Vertaling Turks | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Turks?

Turkije heeft ruim 84 miljoen inwoners waarvan ruim drievierde Turks spreekt. Daarnaast is er ook nog eens een hele grote groep mensen die niet in Turkije woont, maar wel Turks als moedertaal heeft. Zo wordt er naast Turkije ook Turks gesproken in landen zoals Cyprus, Griekenland, Kosovo en Roemenië. Daarmee komt de Turkse taal ook op de 22e plek van de meest gesproken talen ter wereld. Het kan dus zomaar zijn dat je een beëdigde vertaling in het Turks nodig hebt.

Controleer toch altijd bij de desbetreffende instantie of je een beëdigde vertaling nodig hebt en of deze vereist is in het Turks, of toch een andere taal. Mocht je toch een beëdigde vertaling nodig hebben in een andere taal dan het Turks, een beëdigde vertaling Engels bijvoorbeeld, dan staat Beëdigd Vertaalbureau voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Turks

Het bestellen van een beëdigde vertaling in het Turks kun je dus eenvoudig doen bij Beëdigd Vertaalbureau. Of het nu gaat om persoonlijke documenten of toch een zakelijk document zoals een contract of statuten, wij hebben de geschikte gewaarmerkte vertalers klaarstaan voor jouw benodigde beëdigde vertaling Turks.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling Turks bestellen

Doordat je bij Beëdigd Vertaalbureau direct je beëdigde vertaling Turks kunt bestellen, heb je deze nu nog sneller in huis. Daarnaast krijg je ook nog eens in een oogopslag te zien wat onze tarieven zijn waarbij je ook nog eens verzekerd bent van een beëdigde vertaling Turks van de hoogste kwaliteit. Ervaar zelf hoe gemakkelijk het is door hieronder aan de slag te gaan met het aanvragen van jouw vertaling. Zodra we je bestelling binnen hebben, gaan wij direct voor je aan de slag!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht voor beëdigde vertalingen van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.