Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Het kan zomaar voorkomen dat je een beëdigde vertaling Vietnamees nodig hebt. Het is daarom ook goed om te weten wat dit nu precies is. Een beëdigde vertaling is een woordgetrouwe vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Deze vertaler is gemachtigd om gezworen vertalingen te maken omdat hij of zij geregistreerd staat in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd is door een rechtbank. Beëdigde vertalingen worden vaak gemaakt van officiële documenten zoals bijvoorbeeld een diploma, een overeenkomst of een medisch document.

Onze beëdigde vertalers Vietnamees

Bij Beëdigd Vertaalbureau zijn de vertalers Vietnamees stuk voor stuk echte professionals. Zij kunnen binnen no-time een perfect uitgevoerde beëdigde vertaling in het Vietnamees voor je maken. Doordat zij bekend zijn met de terminologie die gebruikt wordt bij officiële documenten, hoef jij je geen zorgen te maken over het eindresultaat. Daarnaast komen ook nog eens al onze Vietnamese beëdigde vertalingen met een stempel en een handtekening van onze vertaler, zodat je aan kunt tonen dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Vietnamees | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Vietnamees?

Vietnam is een drukbevolkt land. Het heeft ruim 95 miljoen inwoners en dus ook een groot aantal Vietnameessprekers. Ruim 85% van hen heeft het Vietnamees als moedertaal. Daarnaast zijn er ook nog een groot aantal Vietnamese emigranten waardoor de taal zich ook buiten haar landsgrenzen verstrekt. Zo wordt er bijvoorbeeld ook Vietnamees gesproken in Cambodja, China, Thailand en Australië. Controleer toch altijd goed in welke taal je je beëdigde vertaling nodig hebt. Of dit nu in het Vietnamees is of misschien toch een andere taal zoals een vertaling Engels, wij hebben altijd een geschikte vertaler voor je klaarstaan.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Vietnamees

Een medisch document, een juridisch document of elk ander soort document beëdigd vertalen naar het Vietnamees kun je aan Beëdigd Vertaalbureau overlaten. Wij hebben altijd een erkende beëdigd vertaler Vietnamees paraat staan die gemakkelijk je document woordgetrouw vertaalt. Binnen no-time heb je de vertaling binnen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Beëdigde vertaling Vietnamees bestellen

Wachten op een offerte is bij Beëdigd Vertaalbureau niet nodig. Wij tonen direct onze scherpste prijzen voor een beëdigde vertaling Vietnamees. Prijs oké? Dan kun je direct doorgaan met bestellen! Simpel toch? Daarnaast kun je van ons altijd een Vietnamese beëdigde vertaling van hoogstaande kwaliteit verwachten. Ga daarom direct aan de slag!

Je kunt bij Beëdigd Vertaalbureau terecht voor gewaarmerkte vertalingen van officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.