Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Arabisch?

Je hebt een beëdigde vertaling Arabisch nodig. Maar wat is nou precies een beëdigde vertaling? Een beëdigde vertaling Arabisch, ook wel een gezworen of gewaarmerkte vertaling genoemd, is een vertaling die alleen gemaakt kan worden door een beëdigd vertaler Arabisch. Deze vertalers moeten aan verschillende eisen voldoen. Zo moeten zij ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en daarbij ook nog eens beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen wanneer een vertaling Arabisch is gemaakt door een gezworen vertaler, wordt deze vertaling gezien als rechtsgeldig. Wanneer je dus officiële documenten wilt vertalen, zoals je paspoort of een huwelijksakte, schakel je een erkende beëdigd vertaler in. Bij Beëdigd Vertaalbureau kunnen we je daarbij helpen.

Onze beëdigde vertalers Arabisch

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we uitsluitend met professionele beëdigde vertalers Arabisch die bekend zijn met de terminologie van alle officiële documenten. Dit doen we om te zorgen dat jouw officiële document met hoogstaande kwaliteit beëdigd vertaald wordt. Bovendien zorgt de vertaler Arabisch er ook voor dat jouw beëdigde vertaling Arabisch wordt voorzien van een stempel en handtekening die dient als verklaring dat jouw document woordgetrouw vertaald is.

Vertaling Arabisch | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Arabisch?

Over de hele wereld zijn er meer dan 20 landen waar het Arabisch een officiële taal is. Met ruim 300 miljoen moedertaalsprekers en ruim 250 miljoen sprekers met Arabisch als tweede taal, staat het Arabisch op nummer vijf van de meest gesproken talen ter wereld. Toch moet er wel rekening mee gehouden worden dat het Arabisch geen uniforme taal is en dat er verschillende Arabische dialecten zijn.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het gebied rond Marokko een ander Arabisch dialect heeft dan het gebied rond Egypte. Deze dialecten zijn zo verschillend dat de mensen uit het ene gebied de mensen uit het andere gebied niet kunnen verstaan. Dit is dus een belangrijk aandachtspunt wanneer je jouw document beëdigd wilt laten vertalen naar het Arabisch. Controleer altijd bij de overheidsinstanties welke vorm van het Arabisch je nodig hebt voor jouw beëdigde vertaling Arabisch. Ook als een vertaling Engels voldoende is, staan wij natuurlijk voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Arabisch

Voor elk document dat je beëdigd vertaald nodig hebt naar het Arabisch, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of dit nu gaat om je diploma, een patent of je identiteitsbewijs, onze erkende vertalers kunnen je helpen met een perfecte beëdigde vertaling Arabisch.

Heb je toch twijfels over jouw document, of de beschikbaarheid van het door jou gewenste dialect? Twijfel dan niet om ons formulier in te vullen. We kijken graag met je mee.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling Arabisch bestellen

Een bestelling plaatsen voor een beëdigde vertaling Arabisch van jouw document is bij Beëdigd Vertaalbureau erg gemakkelijk en snel. Binnen enkele klikken krijg je de scherpe prijs voor je beëdigde vertaling Arabisch te zien en kun je deze direct bestellen. Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaande beëdigde vertaling Arabisch tegen een goede prijs. Bestel direct je beëdigde vertaling Arabisch, zodat onze erkende vertalers meteen voor je aan de slag kunnen gaan!

Beëdigd Vertaalbureau kan je helpen met het beëdigd vertalen van diverse officiële documenten naar het Arabisch. Denk hier bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Waarom wordt de beëdigde vertaling aangetekend verzonden? plus

Een beëdigde vertaling is een waardevol document dat alleen bruikbaar is als het op papier beschikbaar is. Verzending per post is dus noodzakelijk. Door te kiezen voor aangetekende verzending is de vertaling het kortst onderweg en is de kans het kleinst dat de vertaling onverhoopt verloren gaat in het verzendproces. Bovendien krijg je zo een Track & Trace-code waarmee je de vertaling kunt volgen.