Beëdigd Vertaler 8 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Als een instantie je vraagt om een beëdigde vertaling Tsjechisch, weet je misschien niet precies wat dit nu eigenlijk is. Je hebt een beëdigde vertaling nodig als je een officiële procedure wilt starten in het buitenland, zoals bijvoorbeeld van je diploma, geboorteakte of rijbewijs. Een beëdigde vertaling, ook wel gezworen of gewaarmerkte vertaling, is een woordgetrouwe vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Een beëdigd vertaler moet voldoen aan de kwaliteitseisen van het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd zijn door een rechtbank.

Onze beëdigde vertalers Tsjechisch

Beëdigd Vertaalbureau beschikt over professionele vertalers Tsjechisch die gespecialiseerd zijn in het beëdigd vertalen van allerlei soorten documenten naar het Tsjechisch. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van je vertaling die je krijgt thuisgestuurd. Al onze beëdigde vertalingen Tsjechisch bevatten ook een verklaring van een beëdigd vertaler Tsjechisch dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Turks | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Tsjechisch?

Er zijn wereldwijd ongeveer 12 miljoen mensen die de Tsjechische taal machtig zijn, waarvan zo'n 10 miljoen inwoners van Tsjechië. Ook in de buurlanden, met name Slowakije en Oostenrijk, spreken veel mensen Tsjechisch. Je zult voornamelijk een beëdigde vertaling Tsjechisch nodig hebben als je een officiële procedure aangaat Tsjechië. We raden het altijd aan om van tevoren te controleren bij de betreffende instanties of een beëdigde vertaling van je document in het Tsjechisch een vereiste is.

Als je toch een vertaling nodig hebt in een andere taal, denk bijvoorbeeld aan een beëdigde vertaling Engels, dan staat Beëdigd Vertaalbureau ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Tsjechisch

Beëdigd Vertaalbureau heeft de juiste vertalers Tsjechisch beschikbaar om jouw officiële documenten beëdigd te vertalen. Of je nu medische, persoonlijke of zakelijke documenten wilt laten vertalen, wij zorgen ervoor dat er altijd een geschikte vertaler werkt aan jouw beëdigde vertaling.

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Beëdigde vertaling Tsjechisch bestellen

Je kunt je beëdigde vertaling Tsjechisch eenvoudig en snel bestellen bij Beëdigd Vertaalbureau. Je ziet gelijk onze scherpen tarieven, waarbij je altijd een hoogstaande beëdigde vertaling Tsjechisch ontvangt. Bestel direct jouw gewaarmerkte vertaling in het Tsjechisch!

Beëdigd Vertaalbureau heeft altijd een beëdigd vertaler Tsjechisch beschikbaar voor de vertaling van onder andere de volgende documenten:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.