Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Het ontstaan van Beëdigd Vertaalbureau

De webshop van Beëdigd Vertaalbureau is bedacht en opgezet door Vertaalbureau LinQuake. Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke vertaalwereld zagen wij dat het voor mensen en bedrijven vaak bijzonder moeilijk is om een beëdigd vertaler te vinden als ze die nodig hebben.

Wat is er zo uniek aan Beëdigd Vertaalbureau?

Allereerst, wij zijn het enige vertaalbureau dat volledig is gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. We doen niets anders en daardoor zijn we er ook goed in. Dat merk je met name aan ons efficiënte bestelproces en onze snelle levering.

Het aanvragen van offertes en het wachten op een reactie is vaak een tijdrovend proces, terwijl je een beëdigde vertaling meestal liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Bovendien is het voor sommige talen erg moeilijk om een beëdigd vertaler te vinden, die ook nog eens direct beschikbaar is voor jouw tekst.

Dit begrijpen we bij Beëdigd Vertaalbureau maar al te goed. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijk bestelproces bedacht waardoor het wachten op een prijsopgave verleden tijd is: wij laten je direct onze scherpe prijzen zien tijdens het bestellen van jouw beëdigde vertaling.

Wij hebben daarnaast een groot netwerk van beëdigde vertalers, doordat we dit werk elke dag doen. We kunnen snel achterhalen welke vertaler jouw tekst binnen de kortste termijn en tegen de beste voorwaarden kan vertalen.

Elke beëdigde vertaling heeft bij ons een vaste prijs per pagina, inclusief btw. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en heb je je beëdigde vertaling al binnen enkele klikken besteld. Ten slotte is aangetekende verzending inbegrepen in de kosten, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat aan de verzending per post van de beëdigde vertaling. Je krijgt een Track & Trace-code in de mail op het moment dat de vertaling door ons is verzonden.

Dus: geen tijdrovende zoektocht meer naar een gekwalificeerde en beschikbare beëdigd vertaler, maar gewoon bestellen en Beëdigd Vertaalbureau zorgt ervoor dat de vertaling binnen enkele dagen op de post gaat.

Onze in-house beëdigde vertalers

Dorine Stevens-Engels

Vertaler Engels

Dorine studeerde af aan de Vertaalacademie in Maastricht en behaalde de MA Engelse Literatuur en Cultuur aan de UvA. Daarna heeft zij ervaring opgedaan in de juridische sector bij een advocatenkantoor. Sindsdien werkt ze al ruim 8 jaar als juridisch beëdigd vertaler Engels naar het Nederlands, maar ook als vertaler Nederlands naar het Engels. Ze staat voor je klaar voor jouw beëdigde vertaling Engels.

Paul Groenen

Vertaler Frans

Paul is aan de slag gegaan als vertaler Frans na de afronding van zijn master Franse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Inmiddels werkt hij al ruim 8 jaar met veel plezier als vertaler en is hij beëdigd vertaler. Hij staat klaar voor jouw beëdigde vertaling Frans.

Tamara Fabritzius

Vertaler Duits

Tamara is tweetalig opgevoed met Duitse ouders in Nederland. Ze behaalde haar Bachelor of Translation aan de Vertaalacademie in Maastricht en volgde een master conferentietolken in Duitsland. Ze is beëdigd tolk en staat voor je klaar voor jouw beëdigde vertaling Duits of beëdigde vertaling Nederlands.

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal