Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Wat is eigenlijk een beëdigde vertaling Fins? Dat is een goede vraag! Een Finse beëdigde vertaling is een woordgetrouwe vertaling van een officieel document, die is vertaald door een beëdigd vertaler Fins. Deze vertalers staan allemaal ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn beëdigd door een rechtbank. Alleen wanneer de vertalers voldoen aan deze eisen, mogen ze beëdigde vertalingen maken van officiële documenten zoals bijvoorbeeld een dagvaarding, diploma of geboorteakte. Beëdigde vertalingen worden soms ook wel gewaarmerkte vertalingen of gezworen vertalingen genoemd.

Onze beëdigde vertalers Fins

Door de professionaliteit van onze beëdigde vertalers Fins, hoef je je geen zorgen te maken over het resultaat van je Finse beëdigde vertaling. Al onze vertalers zijn namelijk bekend met de terminologie die gebruikt wordt bij officiële documenten. Daarom kun je je benodigde vertaling in het Fins aan ons overlaten. Daarnaast komen al onze beëdigde vertalingen met een verklaring, door middel van een handtekening en een stempel, zodat je aan kunt tonen dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Fins | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Fins?

Er zijn zo´n zes miljoen Fins-sprekers verspreid over de hele wereld. Het grootste deel hiervan zijn de inwoners van Finland. Maar door middel van emigratie van oorspronkelijke Finse inwoners, heeft de Finse taal zich ook buiten haar landsgrenzen verspreid. Zo zijn er ook Fins-sprekers in delen van Rusland, Zweden en Noorwegen. Toch zul je een beëdigde vertaling in het Fins vaak alleen nodig hebben wanneer je een officiële procedure in Finland aangaat. Het is daarom altijd goed om te controleren bij de desbetreffende instantie of je een Finse beëdigde vertaling nodig hebt, of misschien toch in een andere taal. Denk bijvoorbeeld aan een vertaling Engels. Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Fins

Je document beëdigd laten vertalen naar het Fins kun je dus geheel overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Wat voor soort document je ook wilt laten vertalen, of dit nu een medisch of juridisch document is, wij hebben een geschikte beëdigd vertaler Fins voor je klaarstaan.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Beëdigde vertaling Fins bestellen

Een Finse beëdigde vertaling bestellen kan bij Beëdigd Vertaalbureau snel en eenvoudig. Daarnaast tonen wij ook direct onze scherpe tarieven zodat je niet langer meer op een offerte hoeft te wachten. Ook ben je bij ons verzekerd van een beëdigde vertaling Fins van hoogstaande kwaliteit. Bestel daarom direct jouw Finse beëdigde vertaling onderaan de pagina.

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.