Beëdigde vertaling contract | Beëdigd Vertaalbureau

Beëdigde vertaling contract

Een beëdigde vertaling van een contract moet een verklaring bevatten van een beëdigd vertaler. Deze verklaring geeft aan dat hij of zij jouw contract woordgetrouw heeft vertaald en komt in de vorm van een handtekening en een stempel. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een groot team van erkende beëdigde vertalers die voor jou klaarstaan en jouw contract binnen no-time in perfecte staat beëdigd kunnen vertalen.

Bereken de prijs

Wat is een contract?

Een mondelinge of een schriftelijke afspraak tussen twee of meerdere partijen wordt een contract of een overeenkomst genoemd. Wanneer het contract is gesloten, zul je of bepaalde verrichtingen moeten uitvoeren of heb je juist recht op een bepaalde verrichting. Een overeenkomst kan plaatsvinden tussen twee of meer natuurlijke personen, maar ook tussen rechtspersonen. Een rechtspersoon is vaak een organisatie en neemt zelfstandig deel aan het rechtsverkeer, maar is geen natuurlijk persoon zoals een werknemer bijvoorbeeld is.

Zo heb je bijvoorbeeld een arbeidscontract maar ook een huurovereenkomst, koopovereenkomst, verzekeringsovereenkomst of een overeenkomst van opdracht.

In een contract worden bepaalde afspraken gemaakt en deze worden in de meeste gevallen ook op papier vastgelegd. Zo kunnen de afspraken namelijk beter aangetoond worden. Een overeenkomst bevat de volgende informatie:

 • De partijen die betrokken zijn
 • Eventuele definities
 • Een beschrijving van een product of dienst
 • Prijzen van product of dienst
 • Ingangsdatum van het contract
 • De duur van het contract
 • De betaling
 • Aansprakelijkheid
 • Geheimhouding
 • Opzegging en ontbinding van het contract
 • Geschillenregeling
 • Aansprakelijkheid
 • Algemene voorwaarden
 • Plaats en datum
 • Handtekening van alle partijen
Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom een beëdigde vertaling van je contract?

Wanneer je te maken hebt met buitenlandse of internationale bedrijven, is de kans groot dat je je contract of overeenkomst wilt vertalen. Je wilt tenslotte weten waarvoor je gaat tekenen. Bovendien, in het geval dat je met meerdere buitenlandse partijen te maken hebt, is het erg belangrijk dat elk van hen het contract of de overeenkomst goed kan begrijpen. Dit maakt een beëdigde vertaling noodzakelijk. Je wilt er tenslotte zeker van zijn dat de vertaling een exacte weergave is van het originele document om zo misopvattingen te kunnen vermijden. Ook kan het zijn dat je door een buitenlandse overheidsinstantie gevraagd wordt naar een vertaling van het contract of de overeenkomst. Genoeg redenen dus om een vertaling van je contract aan te vragen.

Beëdigd Vertaalbureau kan je helpen met alle contracten die je maar beëdigd wilt laten vertalen, in welke taal dan ook. Dit kan Engels of Frans zijn, maar ook Chinees of Roemeens. We hebben altijd een erkende beëdigd vertaler gereed staan. Mocht je vragen hebben over ons proces, dan kun je altijd een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen of direct contact met ons opnemen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Beëdigde vertaling van je contract bestellen

Je bestelt gemakkelijk een beëdigde vertaling van je contract bij Beëdigd Vertaalbureau. Je bent verzekerd van een hoge kwaliteit van je gezworen vertaling die binnen no-time bij je bezorgd wordt. En dit tegen een altijd zeer scherp tarief! Bestel daarom hieronder direct een beëdigde vertaling van jouw contract en onze erkende vertalers zullen meteen voor je aan de slag gaan.

Beëdigd Vertaalbureau kan je ook helpen met een beëdigde vertaling van de volgende officiële documenten:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Waarom wordt de beëdigde vertaling aangetekend verzonden? plus

Een beëdigde vertaling is een waardevol document dat alleen bruikbaar is als het op papier beschikbaar is. Verzending per post is dus noodzakelijk. Door te kiezen voor aangetekende verzending is de vertaling het kortst onderweg en is de kans het kleinst dat de vertaling onverhoopt verloren gaat in het verzendproces. Bovendien krijg je zo een Track & Trace-code waarmee je de vertaling kunt volgen.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).