Beëdigd Vertaler 1 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Chinees?

Wanneer je een beëdigde vertaling Chinees nodig hebt, zal deze uitgevoerd moeten worden door een beëdigd vertaler Chinees. Dit soort vertalingen worden soms ook gezworen of gewaarmerkte vertalingen genoemd.

De vertalers moeten ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en daarnaast ook beëdigd zijn door een rechtbank om beëdigde vertalingen Chinees te maken. Je schakelt een beëdigd vertaler Chinees in, wanneer je bijvoorbeeld een Chinese vertaling nodig hebt van officiële documenten zoals een geboorteakte, een huwelijksakte of een diploma.

Onze beëdigde vertalers Chinees

De beëdigde vertalers Chinees van Beëdigd Vertaalbureau zijn stuk voor stuk professionals. Zij beschikken over de juiste terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten doordat dit hun dagelijkse werk is. Daarom mag je altijd een hoogstaande vertaling Chinees van ons verwachten.

Bovendien komen al onze Chinese beëdigde vertalingen met een verklaring in de vorm van een stempel en handtekening van de beëdigd vertaler Chinees. Hiermee kun je aantonen dat je document woordgetrouw vertaald is.

Vertaling Chinees | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Chinees?

Wereldwijd spreken ruim 848 miljoen mensen Mandarijn, de meest gesproken Chinese taal, als moedertaal. Daar komen nog eens 175 miljoen Mandarijnsprekers bij die deze taal als tweede taal machtig zijn. Dit zijn in totaal dus ruim 1 miljard mensen en maakt Mandarijn ook de meest gesproken taal ter wereld. De meeste sprekers wonen, zoals je misschien wel raad, in China. Ook is het Mandarijn een voertaal in landen zoals Taiwan en Singapore en wordt het ook gesproken in landen zoals Maleisië, Thailand en Indonesië. Daarom is de kans groot dat je een beëdigde vertaling Chinees nodig hebt.

Vraag toch altijd goed na bij de desbetreffende instantie of een beëdigde vertaling Chinees wordt geaccepteerd en welke variant nodig is. In de meeste gevallen volstaat een beëdigde vertaling Mandarijn, maar soms is een beëdigde vertaling Kantonees nodig. Mocht je toch een gewaarmerkte vertaling nodig hebben in een andere taal, denk aan een beëdigde vertaling Engels, dan staan wij voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Chinees

Een beëdigde vertaling Chinees kun je dus eenvoudig aanvragen bij Beëdigd Vertaalbureau. Of dit nu een persoonlijk document is zoals een geboorteakte of een huwelijksakte, een medisch document, of toch een juridisch document, wij hebben een geschikte vertaler Chinees voor je klaarstaan. Wij hebben namelijk ervaring in elke sector.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Chinees bestellen

Een beëdigde vertaling Chinees doe je in enkele klikken. Tijdens dit proces laten we je gelijk onze scherpe tarieven zien, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Bestel direct jouw beëdigde vertaling Chinees en onze vertalers gaan gelijk voor je aan de slag.

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen Chinees van officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.