Beëdigd Vertaler 6 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling wordt ook wel gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd. Een beëdigde Franse vertaling is een vertaling gemaakt door een beëdigd Frans vertaler. Wanneer iemand een beëdigd vertaler is? Hij of zij moet ingeschreven staan bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Dit maakt de vertalingen rechtsgeldig. Als je op zoek bent naar een erkende vertaling van een officieel document schakel je dus een gezworen vertaler in. Dit kan bijvoorbeeld een vertaling van een diploma zijn, maar ook een huwelijksakte of een testament.

Onze beëdigde vertalers Frans

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we alleen met professionele beëdigde vertalers Frans. Uiteraard zijn ze ook bekend met de juiste terminologie van alle beëdigde documenten. De hoogste kwaliteit is waar wij voor staan. Met een handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler Frans toon je aan dat het document waarheidsgetrouw vertaald is. Dit dient als officieel stempel van onze beëdigde vertalers.

Vertaling Frans | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Frans?

Niet alleen in Frankrijk, maar ook in onder andere België, Canada, Luxemburg en grote delen van Afrika wordt Frans gesproken. In totaal heeft het Frans 77 miljoen moedertaalsprekers en 208 miljoen personen die Frans als tweede taal beheersen. Dit maakt Frans de vijfde taal ter wereld. Kortom, het is zeker reëel dat jij een beëdigde vertaling Frans nodig hebt.

Er wordt soms gedacht dat een Engelse beëdigde vertaling overal gebruikt kan worden, maar veel landen accepteren alleen een vertaling in de officiële taal van het land. Welke taal je nodig hebt, is dan ook iets dat je altijd goed moet controleren bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland. Mocht je naast Frans nog gewaarmerkte vertalingen in andere talen nodig hebben, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels, dan staan we voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Frans

Voor ieder document dat beëdigd vertaald moet worden naar het Frans kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan een geboorteakte, diploma, statuten of een contract. Beëdigd Vertaalbureau is thuis in elke sector, of het nu gaat om juridische, zakelijke, medische of persoonlijke documenten.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling Frans bestellen

Beëdigd Vertaalbureau werkt erg gemakkelijk. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van jouw bestelling voor een beëdigde Franse vertaling. Eerst krijg je te zien voor welke prijs wij jouw document met de hoogste kwaliteit kunnen vertalen. Klik hier om je beëdigd vertaalde document meteen te bestellen en onze beëdigde vertalers Frans beginnen direct!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht voor beëdigde vertalingen van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Waarom wordt de beëdigde vertaling aangetekend verzonden? plus

Een beëdigde vertaling is een waardevol document dat alleen bruikbaar is als het op papier beschikbaar is. Verzending per post is dus noodzakelijk. Door te kiezen voor aangetekende verzending is de vertaling het kortst onderweg en is de kans het kleinst dat de vertaling onverhoopt verloren gaat in het verzendproces. Bovendien krijg je zo een Track & Trace-code waarmee je de vertaling kunt volgen.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Houden jullie rekening met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)? plus

Als professioneel bedrijf binnen de EU houden we uiteraard rekening met alle geldende wet- en regelgeving, waaronder de AVG. Documenten die beëdigd vertaald moeten worden bevatten vaak (gevoelige) persoonsgegevens. We vernietigen daarom zowel jouw originele document als de beëdigde vertaling binnen een maand nadat deze is geleverd.

Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.