Beëdigde vertaling certificaat | Beëdigd Vertaalbureau

Beëdigde vertaling certificaat

De beëdigde vertaling van je certificaat moet door een beëdigd vertaler gedaan worden. Dit zijn professionele vertalers die bij de wet gerechtigd zijn om officiële documenten zoals een certificaat gezworen te kunnen en mogen vertalen. De vertaling van je certificaat moet natuurlijk een correcte weergave zijn van het originele document. Beëdigd Vertaalbureau beschikt over beëdigde vertalers die binnen no-time een professionele beëdigde vertaling van je certificaat leveren.

Bereken de prijs

Wat is een certificaat?

Een certificaat dient als een schriftelijk bewijs dat iets of iemand aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Zo ontvang je vaak een certificaat als je een bepaalde cursus hebt gevolgd en behaald. Dit worden persoonscertificaten genoemd.

Producten en diensten kunnen ook een certificaat verkrijgen wanneer deze aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Deze certificaten kunnen consumenten en bedrijven helpen om bepaalde keuzes te maken bij het aankopen van producten of het aanvragen van een bepaalde dienst. Deze certificaten worden bedrijfscertificaten genoemd.

Daarnaast bestaan er ook andere certificaten. Een 'certificaat van echtheid' hoort bijvoorbeeld bij goederen met een hoge waarde en een 'certificaat van oorsprong' dient als bewijs om aan te tonen waar een product gemaakt is.

In sommige gevallen heeft een certificaat een bepaalde levensduur en zal een persoon voor zichzelf of voor een product of dienst een nieuw certificaat aan moeten vragen. Deze moet dan aantonen dat nog steeds aan bepaalde kwaliteitseisen wordt voldaan. In andere gevallen hebben certificaten geen verloopdatum.

Een certificaat bevat de volgende informatie:

  • Naam van de persoon, dienst of service
  • Omschrijving van wat er behaald is en/of aan welke eisen iets of iemand voldoet
  • Datum van behalen certificaat
  • Naam van de certificaatuitgever
  • Handtekening certificaatuitgever
  • Handtekening deelnemer of verantwoordelijke van de dienst of product
Beëdigd Vertaler 2 | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom een beëdigde vertaling van je certificaat?

Wanneer je een certificaat hebt behaald in het buitenland voor jezelf, een product of dienst, raden we je aan om hier een beëdigde vertaling van te laten maken. Zo begrijpt iedereen wat dit certificaat inhoudt wanneer de taal van dit document niet hun eerste taal is. Bovendien kan een beëdigde vertaling van dit document ook geëist worden vanuit instellingen. Je zult ook een beëdigde vertaling nodig hebben van je certificaat als dat in Nederland is uitgegeven en je internationaal wilt kunnen aantonen dat je dit certificaat bezit.

Of je nu een gezworen vertaling van je certificaat nodig hebt in het Engels, Spaans, Arabisch of Chinees, Beëdigd Vertaalbureau kan je hierbij helpen. We hebben altijd beëdigde vertalers tot onze beschikking die jou eenvoudig van een beëdigde vertaling kunnen voorzien.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Beëdigde vertaling certificaat bestellen

Bestel de beëdigde vertaling van je certificaat bij Beëdigd Vertaalbureau zonder problemen. Binnen enkele stappen heb je je bestelling geplaatst en ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige beëdigde vertaling tegen een scherpe prijs. Begin daarom direct met het aanvragen van je gewaarmerkte vertaling. Wanneer we je bestelling binnen hebben, gaan onze beëdigde vertalers meteen van start.

Ook kan Beëdigd Vertaalbureau je helpen met gezworen vertalingen van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Houden jullie rekening met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)? plus

Als professioneel bedrijf binnen de EU houden we uiteraard rekening met alle geldende wet- en regelgeving, waaronder de AVG. Documenten die beëdigd vertaald moeten worden bevatten vaak (gevoelige) persoonsgegevens. We vernietigen daarom zowel jouw originele document als de beëdigde vertaling binnen een maand nadat deze is geleverd.

Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.