Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een goede vraag! Een beëdigde vertaling Slowaaks is een vertaling die naar waarheid is vertaald. Zulke vertalingen mogen alleen uitgevoerd worden door een vertaler die hiervoor gemachtigd is; een beëdigd vertaler Slowaaks. Deze vertaler staat ingeschreven in het nationale Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Een beëdigde vertaling Slowaaks kan bijvoorbeeld gemaakt worden van officiële documenten zoals een huwelijksakte, geboorteakte of een medisch report.

Onze beëdigde vertalers Slowaaks

Als Beëdigd Vertaalbureau hebben we een enorm netwerk van beëdigde vertalers. Daarom kun je het vinden van een passende beëdigde vertaler Slowaaks altijd aan ons overlaten. Doordat zij veelzijdig zijn en veel ervaring hebben met de beëdigde vertalingen die zij uitvoeren, hoef je je geen zorgen te maken over het eindresultaat. Ook worden alle vertalingen voorzien van een verklaring dat je document naar waarheid vertaald is. Op deze manier kun je de documenten gebruiken voor officiële procedures.

Vertaling Slowaaks | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Slowaaks?

Het Slowaaks wordt door zo´n zeven miljoen mensen gesproken. Een groot aantal van deze sprekers zijn de inwoners van Slowakije (ongeveer 5,5 miljoen mensen). Daarnaast wordt Slowaaks ook gesproken in landen zoals Tsjechië en Servië, maar ook in Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. De Slowaakse taal staat dan misschien niet in de top tien meest gesproken talen ter wereld, maar toch kan het zijn dat je een Slowaakse beëdigde vertaling nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen naar Slowakije of als je hier een officiële procedure aangaat. Om zeker te weten of je echt een beëdigde vertaling Slowaaks of een andere taal nodig hebt, raden we je altijd aan om dit goed te controleren bij de instantie die vraagt om een beëdigde vertaling. Als je in plaats van een beëdigde vertaling Slowaaks een andere taal nodig hebben, bijvoorbeeld een beëdigde vertaling Engels, staan we natuurlijk ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Slowaaks

Bij het beëdigd vertalen van een officieel document wil je natuurlijk dat dit foutloos wordt uitgevoerd. Bij Beëdigd Vertaalbureau mag je verwachten dat je beëdigde vertaling Slowaaks van hoogstaande kwaliteit is. Of je nu een medisch document of een diploma wilt laten vertalen naar het Slowaaks, we hebben de perfecte beëdigd vertaler voor je paraat staan.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Focus | Beëdigd Vertaalbureau

Focus op beëdigde vertalingen

We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons volledig te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Beëdigde vertaling Slowaaks bestellen

Een beëdigde vertaling Slowaaks bestellen is bij Beëdigd Vertaalbureau erg eenvoudig. Waar normaliter een offerte aangevraagd moet worden, is dat bij ons niet nodig. Wij laten in een oogopslag onze prijzen zien waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast hoef je ook niet op zoek te gaan naar een geschikte vertaler Slowaaks, maar nemen wij die zorg volledig uit handen. Begin daarom meteen met het bestellen van je Slowaakse beëdigde vertaling zodat je deze binnen no-time binnen hebt.

Je kunt terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen van allerlei documenten, zoals onder andere:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.