Beëdigd vertaler | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Italiaans?

Een beëdigde vertaling Italiaans, ook wel een gezworen of gewaarmerkte vertaling genoemd, is een vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler Italiaans. Deze vertaler moet ingeschreven staan in het Rbtv, het Register beëdigde tolken en vertalers, en moet ook nog beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen vertalingen die uitgevoerd worden door een beëdigd vertaler zijn rechtsgeldig. Je zult dus moeten schakelen met een beëdigd vertaler wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt van je officiële documenten naar het Italiaans. Dit kunnen documenten zijn zoals een huwelijksakte, geboorteakte of een diploma.

Onze beëdigde vertalers Italiaans

Beëdigd Vertaalbureau beschikt over professionele vertalers Italiaans die jouw officiële document eenvoudig vertalen naar het Italiaans. Zo zijn zij allemaal bekend met de terminologie die gebruikt wordt in dit soort documenten. Bovendien zorgt de vertaler Italiaans er ook voor dat je beëdigde vertaling Italiaans wordt voorzien van handtekening en een verklaring, zodat je kunt aantonen dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Italiaans | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Italiaans?

Over de hele wereld spreken maar liefst 63 miljoen mensen Italiaans als eerste taal. Daarnaast beheersen nog eens een extra 3 miljoen mensen de Italiaanse taal. Zo wordt er in Italië uiteraard Italiaans gesproken, maar ook in landen zoals Zwitserland, Vaticaanstad en San Marino. Italiaans staat dan ook in de top 20 van de meest gesproken talen ter wereld. Het kan dus zomaar zijn dat je een beëdigde vertaling Italiaans nodig hebt van je document.

Om zeker te weten of je een beëdigde vertaling Italiaans nodig hebt, raden we je het altijd sterk aan om dit goed na te vragen bij de desbetreffende instantie. Mocht je toch een beëdigde vertaling nodig hebben in een andere taal dan het Italiaans, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels, helpen we je ook daarmee graag.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Italiaans

Je bent bij Beëdigd Vertaalbureau aan het juiste adres wanneer je je document beëdigd wilt laten vertalen naar het Italiaans. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een cijferlijst, geboorteakte, of een huwelijksakte, maar ook bij juridische of medische documenten kunnen wij je eenvoudig helpen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling Italiaans bestellen

Je hebt je beëdigde vertaling Italiaans al binnen enkele klikken besteld. Tijdens dit proces krijg je direct onze scherpe tarieven te zien waarmee je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Ga daarom gelijk aan de slag met het bestellen van jouw beëdigde vertaling Italiaans! Wanneer we je bestelling ontvangen hebben, gaan we direct voor je aan de slag.

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je ook terecht voor beëdigde vertalingen Italiaans van andere officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).