Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Je hebt vernomen dat je een beëdigde vertaling in het Somalisch nodig hebt. Maar wat is dat eigenlijk? Dat lichten we graag even toe. Wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt, betekent dit dat je een woordgetrouwe vertaling nodig hebt. Deze moet uitgevoerd worden door een vertaler die speciaal gemachtigd is om dit soort vertalingen te maken. Wanneer zij gemachtigd zijn? Dat is wanneer ze ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen dan mogen zij Somalische beëdigde vertalingen maken van officiële documenten zoals bijvoorbeeld een huwelijksakte, een overeenkomst of een medisch document.

Onze beëdigde vertalers Somalisch

Je document beëdigd laten vertalen naar het Somalisch kun je met een gerust hart overlaten aan onze professionals. Door hun ruime ervaring zijn ze bekend met de terminologie die voorkomt bij officiële documenten. Je bent dus verzekerd van een beëdigde vertaling Somalisch van de hoogste kwaliteit. Wist je trouwens dat onze gewaarmerkte vertalingen ook met een verklaring komen dat je document naar waarheid is vertaald? Zo kun je deze vertaling gebruiken bij een officiële procedure.

Vertaling Somalisch | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Somalisch?

Dat vraag je je misschien af. Er kunnen namelijk meerdere redenen zijn waarom je je document beëdigd wilt laten vertalen naar het Somalisch. Laten we eerst eens kijken naar de sprekers van deze taal. Somalisch wordt namelijk door zo´n 20 miljoen mensen gesproken. Dit zijn grotendeels de inwoners van Somalië, maar ook in landen zoals Kenia, Djibouti en Ethiopië wordt Somalisch gesproken. Toch is de grootste kans dat je een beëdigde vertaling Somalisch nodig hebt wanneer je een officiële procedure aangaat in Somalië. We raden je wel aan om altijd goed te controleren bij de instantie die vraagt om een beëdigde vertaling, in welke taal deze nodig is. Of dit nu in het Somalisch is, of een andere taal zoals een vertaling Engels, we hebben altijd een geschikte vertaler die je hierbij kan helpen.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Somalisch

Van een beëdigde vertaling in het Somalisch verwacht je de hoogste kwaliteit. Logisch! Beëdigd Vertaalbureau levert ook geen Somalische beëdigde vertalingen voor minder. Of je nu een juridisch document wilt laten vertalen of een medisch document, we hebben altijd een beëdigde vertaler voor je klaarstaan die past bij je vertaalopdracht.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Beëdigde vertaling Somalisch bestellen

Wist je dat Beëdigd Vertaalbureau als enige vertaalbureau je de mogelijkheid geeft om je beëdigde vertaling Somalisch direct te bestellen? Je hoeft bij ons namelijk niet te wachten op een offerte maar we laten tijdens het bestelproces direct onze prijzen zien. Gemakkelijk toch? Begin daarom ook direct met het bestellen van je beëdigde vertaling Somalisch!

Je kunt terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen van onder andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.