Beëdigd Vertaler 8 | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling, soms ook wel gezworen vertaling of gewaarmerkte vertaling genoemd, wordt vertaald door een officieel beëdigd vertaler. Wanneer je jouw officiële document dus wilt vertalen naar het Spaans, heb je een beëdigd vertaler Spaans nodig. Niet elke vertaler is namelijk een beëdigd vertaler. Dit zijn ze alleen wanneer ze staan ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen wanneer officieel beëdigde vertalers jouw officiële document beëdigd vertalen, zijn deze rechtsgeldig. Bij Beëdigd Vertaalbureau kunnen de gezworen vertalers bijvoorbeeld je huwelijksakte beëdigd vertalen, maar ook je diploma's, contracten, of rijbewijzen.

Onze beëdigde vertalers Spaans

Bij Beëdigd Vertaalbureau hebben we alleen maar officiële en professionele beëdigde vertalers Spaans. Zij hebben kennis van de juiste terminologie die nodig is bij het beëdigd vertalen van officiële documenten. Zo ben je er zeker van dat jouw document beëdigd vertaald is in de hoogste kwaliteit. Bovendien worden al onze beëdigde vertalingen geleverd met een handtekening en een verklaring van de beëdigd vertaler Spaans. Hiermee wordt aangegeven dat jouw document woordgetrouw vertaald is.

Vertaling Spaans | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Spaans?

Wereldwijd zijn er ruim 400 miljoen mensen met het Spaans als moedertaal. Daarbij komen ook nog ruim 60 miljoen mensen die Spaans als tweede taal hebben. Dit maakt Spaans ook de tweede meest gesproken taal ter wereld. Spaans wordt namelijk niet alleen gesproken in Spanje, maar ook in bijvoorbeeld grote delen van Latijns-Amerika. In veel van deze landen worden beëdigde vertalingen alleen in de officiële taal van het land aanvaard. Grote kans dus dat dat je jouw document beëdigd in het Spaans nodig hebt als je naar Latijns-Amerika gaat.

We raden je aan om altijd eerst goed bij de overheidsinstantie in kwestie te controleren in welke talen ze jouw beëdigde document zullen accepteren. Mocht dit toch in een andere taal dan het Spaans zijn, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels, dan staan we graag voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Spaans

Wanneer je jouw document beëdigd vertaald wilt hebben naar het Spaans, kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau. Of dit nu persoonlijke of zakelijke documenten zijn, wij hebben beëdigde vertalers Spaans voor je klaarstaan die direct voor je aan de slag gaan zodat je jouw beëdigde vertaling Spaans in no-time binnen hebt. Kortom, bij Beëdigd Vertaalbureau ben je aan het juiste adres.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Beëdigde vertaling Spaans bestellen

Dus je hebt een beëdigde vertaling Spaans nodig? Beëdigd Vertaalbureau kan je daar mee verder helpen. Wij laten je ook meteen zien wat hiervan de kosten zullen zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien ben je ervan verzekerd dat je tegen deze prijs ook nog eens de hoogste kwaliteit ontvangt. Het bestellen van een beëdigde vertaling in het Spaans is erg simpel: binnen enkele klikken heb je jouw bestelling al geplaatst. Klik hier om direct van start te gaan met de aanvraag van jouw beëdigde vertaling in het Spaans!

Klanten aan het woord

HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Hoelang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Hoelang het duurt voordat je de beëdigde vertaling ontvangt, hangt af van het aantal pagina’s, de taalcombinatie en het land waarnaar de vertaling verzonden moet worden. Bel ons op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf. Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

Als de vertaling gereed is, leveren we deze af voor aangetekende verzending bij PostNL en delen we de Track & Trace-code met je, zodat je de bezorgstatus zelf kunt volgen.

Voor verzendingen binnen Nederland geldt dat PostNL normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgt, waarbij voor PostNL dinsdag t/m zaterdag als bezorgdagen gelden. Voor verzending naar andere landen lopen de bezorgtijden sterk uiteen. Op de website van PostNL kun je de meest actuele informatie over bezorgtijden vinden.

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat kost een beëdigde vertaling? plus

We berekenen de kosten van een beëdigde vertaling op basis van de taalcombinatie en het aantal pagina’s dat vertaald moet worden. Als je deze gegevens invult in onze offertemodule, krijg je direct een offerte op maat. In de offerte zijn de kosten voor aangetekende verzending en btw al inbegrepen.

Hoe weet ik wanneer ik mijn beëdigde vertaling ontvang? plus

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de beëdigde vertaling. Zodra de beëdigd vertaler de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een Track & Trace-code. Je kunt vanaf dat moment online de status van de verzending via PostNL volgen.