Helder proces in 4 stappen

Beëdigd Vertaalbureau heeft een webshop ingericht specifiek gericht op beëdigde vertalingen. Je kunt hier eenvoudig en snel je beëdigde vertaling bestellen. Geen eindeloze zoektocht meer naar een beschikbare beëdigd vertaler. Vul in het bestelformulier de benodigde taal en het aantal pagina's van het document in en je ziet gelijk de prijs. Zo makkelijk is het!

Automatische prijsopgave

Stap 1

Laat ons weten wat er vertaald moet worden en je krijgt automatisch een offerte.

 • Kies de brontaal.
 • Kies de doeltaal.
 • Selecteer het aantal pagina's.
 • Je krijgt direct een prijsopgave!

Plaats de vertaalopdracht

Stap 2

Deel het document en je gegevens en reken direct af. Makkelijk en volledig transparant!

 • Upload het document.
 • Vul je adresgegevens in.
 • Selecteer een betaalwijze en reken af.

We gaan aan de slag

Stap 3

Onze beëdigde vertalers gaan voor je aan het werk. Je kunt de bestelling per mail volgen.

 • Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging.
 • Wij zoeken de juiste vertaler en gaan aan de slag.
 • Je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van je vertaalopdracht.

Ontvang de vertaling

Stap 4

We sturen de beëdigde vertaling per aangetekende post naar je toe.

 • Wij ronden de vertaling af en sturen je digitaal een scan.
 • De beëdigde vertalingen worden per aangetekende post naar je verstuurd.
 • Volg je vertaling met de Track & Trade-code.
 • Je vertaling wordt op het door jou aangegeven adres geleverd!
Tarieven beëdigde vertaling

Tarieven

De tarieven verschillen per taal. Je kunt eenvoudig zien welk tarief geldt voor de taal die jij nodig hebt in het bestelformulier onderaan deze pagina. Kies simpelweg de bron- en doeltaal en je ziet direct wat de kosten per pagina zijn. Bevat jouw document meerdere pagina's? Vul dan het aantal pagina's in voor het definitieve bedrag.

We verzenden je beëdigde vertaling altijd per post naar jouw adres. De kosten voor aangetekende verzending bedragen €9,80 binnen Nederland.

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Waarom wordt de beëdigde vertaling aangetekend verzonden? plus

Een beëdigde vertaling is een waardevol document dat alleen bruikbaar is als het op papier beschikbaar is. Verzending per post is dus noodzakelijk. Door te kiezen voor aangetekende verzending is de vertaling het kortst onderweg en is de kans het kleinst dat de vertaling onverhoopt verloren gaat in het verzendproces. Bovendien krijg je zo een Track & Trace-code waarmee je de vertaling kunt volgen.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Hoe kan ik betalen? plus

Je kunt bij ons betalen met creditcard, iDEAL en Bancontact.

Hoelang duurt het voordat ik de beëdigde vertaling ontvang? plus

Hoelang het duurt voordat je de beëdigde vertaling ontvangt, hangt af van het aantal pagina’s, de taalcombinatie en het land waarnaar de vertaling verzonden moet worden. Bel ons op +31 (0)85-0080839 om te bespreken wat er mogelijk is.

We streven altijd naar levering binnen 3 werkdagen, waarbij we 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling zelf. Als het document meer dan 6 pagina’s bevat, kan het zijn dat we meer dan 2 werkdagen nodig hebben voor de vertaling. En ook als de taalcombinatie die je nodig hebt vrij zeldzaam is, kan het zijn dat we meer tijd nodig hebben.

Als de vertaling gereed is, leveren we deze af voor aangetekende verzending bij PostNL en delen we de Track & Trace-code met je, zodat je de bezorgstatus zelf kunt volgen.

Voor verzendingen binnen Nederland geldt dat PostNL normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgt, waarbij voor PostNL dinsdag t/m zaterdag als bezorgdagen gelden. Voor verzending naar andere landen lopen de bezorgtijden sterk uiteen. Op de website van PostNL kun je de meest actuele informatie over bezorgtijden vinden.