Beëdigd vertaler | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Bulgaars?

Je weet dat je een beëdigde vertaling Bulgaars nodig hebt. Maar wat is überhaupt een beëdigde vertaling? Dat leggen we je graag uit. Een beëdigde vertaling Bulgaars is een woordgetrouwe vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler Bulgaars. Dit zijn erkende vertalers die gemachtigd zijn om dit soort vertalingen te mogen maken van bijvoorbeeld officiële documenten zoals een diploma of een huwelijksakte. Zij staan ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en zijn beëdigd door een rechtbank. Wanneer je een vertaling Bulgaars wilt gebruiken voor een officiële procedure, zul je dus moeten schakelen met een beëdigd vertaler Bulgaars. Beëdigde vertalingen worden ook wel gewaarmerkte vertalingen of gezworen vertalingen genoemd.

Onze beëdigde vertalers Bulgaars

De beëdigde vertalers Bulgaars van Beëdigd Vertaalbureau zijn erkende professionals. Zij kunnen eenvoudig je documenten beëdigd vertalen naar het Bulgaars. Zij zijn bekend met de correcte terminologie die wordt gebruikt in officiële documenten. Hierdoor kunnen we je garanderen dat je een hoogstaande beëdigde vertaling Bulgaars van ons ontvangt. Wist je trouwens al dat een gezworen vertaling Bulgaars altijd met een woordgetrouwheidsverklaring komt? Zo kun je aantonen dat je document officieel vertaald is.

Vertaling Bulgaars | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Bulgaars?

De Bulgaarse taal wordt door zo'n 9 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Dit zijn grotendeels de inwoners van Bulgarije. De emigratie van Bulgaren zorgt ervoor dat de Bulgaarse taal ook buiten haar landsgrenzen wordt gesproken. Bulgaars staat niet in het rijtje van de meest gesproken talen ter wereld, maar wanneer er een officiële procedure loopt in Bulgarije zal een beëdigde vertaling in het Bulgaars noodzakelijk zijn. Een professionele gezworen vertaler vinden kan door het kleine aantal Bulgaarssprekers een moeilijke klus zijn.

Controleer altijd goed bij de desbetreffende instantie of je een beëdigde vertaling Bulgaars nodig hebt of misschien toch een vertaling in een andere taal. Mocht je toch een beëdigde vertaling nodig hebben in een andere taal, bijvoorbeeld een beëdigde vertaling Engels, dan helpt Beëdigd Vertaalbureau je hier graag bij.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Bulgaars

De verzorging van je benodigde beëdigde vertaling Bulgaars kun je overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Of je nu een medisch, juridisch of persoonlijk document zoals een geboorteakte wilt laten vertalen, wij hebben de geschikte gezworen vertaler klaarstaan die jouw document eenvoudig beëdigd naar het Bulgaars kan vertalen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Beëdigde vertaling Bulgaars bestellen

Het bestellen van een beëdigde vertaling Bulgaars is nog nooit zo makkelijk geweest! Beëdigd Vertaalbureau geeft je namelijk als enige in de markt de mogelijkheid om je beëdigde vertaling Bulgaars direct te bestellen. Simpel toch? Tijdens ons proces laten we je gelijk onze scherpe tarieven zien en kun je direct je document uploaden. Wij vinden dan een geschikte beëdigd vertaler voor je. Bestel direct jouw beëdigde vertaling Bulgaars en dan sturen wij deze binnen no-time naar je op!

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je terecht voor een beëdigde vertaling Bulgaars van officiële documenten. Denk bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.