Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Koreaans?

Dat is een goede vraag! Een beëdigde vertaling Koreaans is een vertaling die wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Koreaans. Het zijn woordgetrouwe vertalingen van bijvoorbeeld officiële documenten en zijn vaak een vereiste tijdens officiële procedures. Beëdigde vertalers dienen ingeschreven te staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en beëdigd te zijn door een rechtbank. Wanneer de vertaler voldoet aan deze eisen, mag hij of zij beëdigde vertalingen maken van bijvoorbeeld een geboorteakte, diploma, of een juridische overeenkomst in het Koreaans.

Onze beëdigde vertalers Koreaans

De beëdigde vertalers Koreaans van Beëdigd Vertaalbureau zijn stuk voor stuk echte professionals. Ze hebben jarenlange ervaring met het vertalen van verscheidende documenten. Hierdoor kun je met een gerust hart je Koreaanse beëdigde vertaling overlaten aan ons. Daarnaast voorziet onze beëdigd vertaler Koreaans elke beëdigde vertaling Koreaans van een verklaring dat je document naar waarheid is vertaald. Dit komt in de vorm van een stempel en een handtekening.

Vertaling Koreaans | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Koreaans?

De Koreaanse taal wordt door ruim 80 miljoen mensen gesproken. Dit zijn vooral de inwoners van Noord-Korea en Zuid-Korea, maar ook wordt de taal gesproken in landen zoals Japan, Canada en de Verenigde Staten.

Wat goed is om te weten, is dat er in Korea verschillende officiële dialecten zijn. Vooral tussen Noord- en Zuid-Korea zijn de verschillen groot. Zo kan bijvoorbeeld de uitspraak anders zijn, maar ook grammatica en vocabulaire. Wanneer je dus een beëdigde vertaling nodig hebt in het Koreaans, is het goed om te controleren bij de desbetreffende instantie of er rekening gehouden moet worden met een bepaald dialect. Wanneer dit het geval is, horen we dit graag en staan we zonder enige problemen voor je klaar. Ook wanneer je in plaats van een beëdigde vertaling Koreaans, een beëdigde vertaling nodig hebt in een andere taal, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Koreaans

Je document beëdigd laten vertalen naar het Koreaans kun je volledig overlaten aan Beëdigd Vertaalbureau. Doordat we thuis zijn in elke sector, kunnen we je helpen met elk soort document. Of dit nu een medisch document is, een juridisch document of ander soort document, wij hebben de geschikte beëdigd vertaler voor je klaarstaan om je te voorzien van een beëdigde vertaling Koreaans.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Document | Beëdigd Vertaalbureau

Wij kunnen elk document beëdigd vertalen

Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. Meer weten over welke documenten beëdigd vertaald kunnen worden? Bekijk dan hier ons overzicht van mogelijke beëdigde documenten.

Beëdigde vertaling Koreaans bestellen

Een beëdigde vertaling Koreaans heb je bij Beëdigd Vertaalbureau eenvoudig besteld. Wachten op een offerte is namelijk niet meer nodig. Wij laten je direct een prijsopgave zien wanneer je het aantal pagina’s van je document hebt opgegeven. Zo simpel is het! Daarnaast ben je bij het bestellen van een beëdigde vertaling in het Koreaans ook nog eens verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Bestel daarom direct je Koreaanse beëdigde vertaling.

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).