Beëdigde vertaling | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Wanneer je erachter komt dat je een beëdigde vertaling in het Russisch nodig hebt, vraag je je misschien af: ''Wat is nou eigenlijk een beëdigde vertaling?''. Een beëdigde vertaling wordt ook wel een gezworen of een gewaarmerkte vertaling genoemd. Deze vertalingen kunnen alleen gedaan worden door een beëdigd vertaler. Echter, niet alle vertalers zijn beëdigde vertalers. Om een beëdigd vertaler te worden moet je ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en moet je beëdigd zijn door een rechtbank. Wanneer je dus een gewaarmerkte of gezworen vertaling in het Russisch nodig hebt van een officieel document zoals een paspoort, diploma of een huwelijksakte, schakel je een beëdigd vertaler Russisch in.

Onze beëdigde vertalers Russisch

Bij Beëdigd Vertaalbureau zijn alle beëdigde vertalers Russisch thuis in de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten. Hierdoor weet je zeker dat jouw document perfect beëdigd vertaald wordt naar het Russisch. Daarnaast bevatten al onze gezworen vertalingen een officieel stempel van de beëdigd vertaler Russisch waardoor er kan worden aangetoond dat je document naar waarheid is vertaald.

Vertaling Russisch | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Russisch?

Over de hele wereld spreken ruim 155 miljoen mensen Russisch als moedertaal. Daarbij spreken ook nog eens 110 miljoen mensen Russisch als tweede taal. In landen zoals Oezbekistan, Kazachstan en Wit-Rusland wordt er ook Russisch gesproken. Dit maakt Russisch de achtste taal in het lijstje van de meest gesproken talen ter wereld. Het kan dus zomaar zijn dat je een beëdigde vertaling van je documenten in het Russisch nodig hebt.

We raden het wel aan om altijd eerst bij de overheidsinstanties te controleren in welke taal je je beëdigde vertaling nodig hebt. Of je nu een officiële Russische vertaling nodig hebt, of een gezworen vertaling in een andere taal, zoals bijvoorbeeld een vertaling Engels, Beëdigd Vertaalbureau staat voor je klaar!

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Russisch

Mocht je een beëdigd document vertaald naar het Russisch nodig hebben, dan kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Dit kan gaan om persoonlijke documenten zoals een paspoort, een huwelijksakte of een medisch document, maar ook om zakelijke documenten zoals een contract, patent of een statuut. Wat voor document het ook is, wij kunnen je verder helpen.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Verzending | Beëdigd Vertaalbureau

Aangetekende verzending

Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de beëdigd vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending. De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je deze ontvangt. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Beëdigde vertaling Russisch bestellen

Wanneer je een beëdigde vertaling in het Russisch nodig hebt, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Binnen enkele klikken heb je jouw beëdigde vertaling in het Russisch gemakkelijk besteld. Tijdens de bestelling krijg je ook meteen onze scherpe tarieven te zien waarbij je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Klik hier om direct aan de slag te gaan met het bestellen van jouw beëdigde vertaling in het Russisch!

Je kunt ook terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gezworen vertalingen van andere officiële documenten:

Klanten aan het woord

AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal
HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Hoe kan ik betalen? plus

Je kunt bij ons betalen met creditcard, iDEAL en Bancontact.