Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling?

Wanneer je weet dat je een beëdigde vertaling Sloveens nodig hebt, vraag je je misschien af wat dit eigenlijk is. Het is een woordgetrouwe vertaling van een officieel document, dat is uitgevoerd door een beëdigd vertaler Sloveens. Deze vertalers moeten ingeschreven staan bij het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) én beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen wanneer een vertaler voldoet aan deze eisen, is hij of zij gemachtigd om beëdigde vertalingen te maken van officiële documenten zoals een rijbewijs, huwelijksakte of statuten. Een beëdigde vertaling wordt ook weleens een gezworen of gewaarmerkte vertaling genoemd.

Onze beëdigde vertalers Sloveens

Beëdigd Vertaalbureau werkt uitsluitend met professionals. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het eindresultaat van je beëdigde vertaling Sloveens. Onze vertalers zijn namelijk thuis in de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten. Of je nu een geboorteakte, diploma of een dagvaarding beëdigd wilt laten vertalen naar het Sloveens, Beëdigd Vertaalbureau zorgt voor een geschikte vertaler. Daarnaast komt je Sloveense beëdigde vertaling altijd met een verklaring dat je document woordgetrouwd vertaald is, voorzien van een handtekening en stempel.

Vertaling Sloveens | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd laten vertalen naar het Sloveens?

Er is maar een kleine groep mensen die de Sloveense taal spreken, namelijk maar zo'n 2,5 miljoen mensen. Het grootste deel van deze sprekers zijn de inwoners van Slovenië zelf. Daarnaast komt de Sloveense taal voor in landen zoals Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en Italië. Toch kan het zijn dat je een beëdigde vertaling Sloveens nodig hebt wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of zaken wilt doen in Slovenië.

Controleer altijd goed bij de instantie die je vraagt om een beëdigde vertaling of je je document moet laten vertalen naar het Sloveens of misschien toch een andere taal, zoals een vertaling Engels.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Sloveens

Doordat deze taal zo weinig sprekers kent, is het niet altijd makkelijk om een geschikte beëdigd vertaler te vinden. Gelukkig kan Beëdigd Vertaalbureau je hierbij helpen. Wij hebben namelijk altijd een geschikte vertaler voor je klaarstaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over het resultaat, want onze beëdigde vertalers Sloveens zijn stuk voor stuk professionals.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Taal | Beëdigd Vertaalbureau

Mogelijk in elke taal

Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel elke andere taal beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.

Staat de taal die jij nodig hebt er niet bij? Vul dan dit formulier in. We kunnen je altijd helpen, maar het kan zo zijn dat we voor minder gebruikelijke talen wat zoek- en planwerk moeten verrichten. Dat doen we graag voor je!

Snelheid | Beëdigd Vertaalbureau

Je vertaling supersnel bij jou thuis

We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, deze krijg je meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post ontvangt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen enkele werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet.

Veilig | Beëdigd Vertaalbureau

Jouw informatie is veilig bij ons

We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.

Beëdigde vertaling Sloveens bestellen

Bij Beëdigd Vertaalbureau kun je heel gemakkelijk een beëdigde vertaling Sloveens bestellen. We laten je direct onze scherpe prijzen zien. Wanneer je akkoord gaat met de kosten, kun je direct je bestelling plaatsen. Wachten op een offerte is dus niet langer nodig. Gemakkelijk toch? Begin hier direct met het bestellen van je beëdigde vertaling Sloveens!

Ook kun je terecht bij Beëdigd Vertaalbureau voor gewaarmerkte vertalingen van andere officiële documenten zoals:

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe groot mag mijn te vertalen bestand maximaal zijn? plus

Er is een limiet van maximaal 5 MB.
Heb je een bestand dat groter is en lukt het niet om deze te verkleinen tot maximaal 5 MB? Neem dan contact met ons op.