Documentsoort beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Wat is een beëdigde vertaling Deens?

Nu je weet dat je een beëdigde vertaling Deens nodig hebt, vraag je je misschien af wat nu eigenlijk een beëdigde vertaling is. Dat leggen we je graag uit. Een beëdigde vertaling Deens is een vertaling die woordgetrouw vertaald is naar het Deens. Dit soort vertalingen kunnen officieel alleen uitgevoerd worden door een beëdigd vertaler Deens. Beëdigde vertalers zijn vertalers die ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en die gemachtigd zijn om beëdigde vertalingen te mogen maken.

Soms worden dit soort vertalingen ook wel gezworen of gewaarmerkte vertalingen genoemd. Wanneer je een vertaling nodig hebt van een officieel document zoals een huwelijksakte of een geboorteakte in het Deens, zul je een beëdigd vertaler Deens in moeten schakelen. Gelukkig kan Beëdigd Vertaalbureau je hier gemakkelijk bij helpen.

Onze beëdigde vertalers Deens

Bij Beëdigd Vertaalbureau zijn de Deense beëdigde vertalers echte professionals. Een beëdigd vertaler Deens kent namelijk de terminologie die gebruikt wordt in officiële documenten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de beëdigde vertaling Deens van je document altijd perfect wordt uitgevoerd. Daarnaast komen al onze Deense beëdigde vertalingen met een verklaring dat je document woordgetrouw is vertaald.

Vertaling Deens | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigd vertalen naar het Deens?

Over de hele wereld zijn er zo'n zes miljoen mensen die de Deense taal spreken. Dit zijn merendeels inwoners van Denemarken, maar ook immigranten die vertrokken zijn uit Denemarken en nu ergens anders in de wereld wonen. Dit zorgt ervoor dat de Deense taal ook buiten Denemarken wordt gesproken. Zo wordt er bijvoorbeeld ook Deens gesproken op de Faeröer eilanden en in Groenland. Toch zal een Deense beëdigde vertaling vaak alleen nodig zijn wanneer je een officiële procedure aangaat in Denemarken. Om dit zeker te weten, raden we je aan om dit altijd goed na te vragen bij de desbetreffende instantie. Mocht je nu bijvoorbeeld toch een beëdigde vertaling Engels nodig hebben in plaats van een vertaling Deens, dan staan we natuurlijk ook voor je klaar.

Jouw document beëdigd laten vertalen naar het Deens

Welk soort document je ook beëdigd wilt laten vertalen naar het Deens, bij Beëdigd Vertaalbureau kun je altijd terecht. Of dit nu een middelbareschooldiploma, een huwelijksakte, een medisch document of een dagvaarding is, wij hebben altijd de geschikte vertaler klaarstaan voor je beëdigde vertaling Deens.

Beëdigde vertalingen | Beëdigd Vertaalbureau

Waarom beëdigde vertalingen door Beëdigd Vertaalbureau?

Waarom ervoor kiezen om jouw document beëdigd te laten vertalen door Beëdigd Vertaalbureau? Simpel! Daar zijn meerdere goede redenen voor. We zetten deze graag even voor je op een rijtje:

Regelen | Beëdigd Vertaalbureau

Wij regelen alles voor je

Een beëdigd vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld!

Kwaliteit | Beëdigd Vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.

Tarieven | Beëdigd Vertaalbureau

Scherpe tarieven

Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Door de efficiëntie van dit proces worden er geen onnodige kosten gemaakt, en dit merk je in de prijzen die je betaalt.

Beëdigde vertaling Deens bestellen

Een beëdigde vertaling Deens bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hebt er namelijk binnen enkele klikken al een besteld! Wij laten je direct onze scherpe tarieven zien voor een Deense beëdigde vertaling en indien akkoord kun je deze gemakkelijk afrekenen. Simpel toch? Daarbij ben je bij Beëdigd Vertaalbureau ook nog eens verzekerd van de hoogste kwaliteit Deense beëdigde vertalingen. Ga daarom direct aan de slag met het bestellen van jouw vertaling Deens, zodat onze beëdigde vertalers aan de slag kunnen!

Beëdigd Vertaalbureau kan je helpen met een beëdigde vertaling Deens van diverse officiële documenten. Denk hier bijvoorbeeld aan:

Klanten aan het woord

DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat voor documenten worden vaak beëdigd vertaald? plus

Documenten die beëdigd vertaald moeten worden zijn in de meeste gevallen documenten met een officiële of juridische status. Je kunt hierbij denken aan geboorteaktes, diploma’s, contracten en identiteitsdocumenten (rijbewijs, paspoort).

Heb ik een beëdigde vertaling nodig? plus

Of je een beëdigde vertaling nodig hebt, hangt af van de regels in het land waar je het document gaat gebruiken. Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële momenten, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk of voor een rechtbank. Of je vertaling beëdigd moet zijn, dient te worden nagevraagd bij de buitenlandse ambassade of het consulaat in Nederland van het betreffende land. Vaak kan je notaris of jurist je hierin ook adviseren.