Beëdigd vertaler | Beëdigd Vertaalbureau

Wil je meer weten over alle voorwaarden die van toepassing zijn op de bestellingen die je plaatst?

Download dan hier onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een zakelijke aanvraag doen? plus

Jazeker! We werken bijvoorbeeld voor een groot aantal advocaten- en notariskantoren. Uiteraard is de werkwijze dan wat meer afgestemd op de behoefte van de zakelijke klant.

Hoe kan ik betalen? plus

Je kunt bij ons betalen met creditcard, iDEAL en Bancontact.

Wat als ik het verkeerde aantal pagina’s heb doorgegeven? plus

Onze projectmanagers controleren altijd je aanvraag. Mocht het daadwerkelijke aantal pagina’s van het document niet overeenkomen met het aantal pagina’s dat je hebt doorgegeven, dan nemen we contact met je op voor we je aanvraag in behandeling nemen. Het kan dan zijn dat je moet bijbetalen of dat je geld terugkrijgt.

Als je twijfelt over het aantal pagina's dat je moet invullen, dan kun je altijd van tevoren even contact met ons opnemen.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe weet ik wanneer ik mijn beëdigde vertaling ontvang? plus

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de beëdigde vertaling. Zodra de beëdigd vertaler de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een Track & Trace-code. Je kunt vanaf dat moment online de status van de verzending via PostNL volgen.