Vertaler Grieks | Beëdigd Vertaalbureau

Voor wie vertaalt een vertaler Grieks?

Onze professionele vertalers Grieks kunnen beëdigde vertalingen maken voor zowel particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers. Door de ruime ervaring van onze vertalers kunnen alle mogelijke documenten door hen vertaald worden en kan iedereen een beroep doen op de expertise van onze Griekse vertalers.

Vertaling van persoonlijke documenten naar het Grieks

Als je een officieel persoonlijk document wilt laten vertalen naar het Grieks, wordt er sterk aangeraden om een beëdigd vertaler Grieks in te schakelen. Door je vertaling uit te laten voeren door een professionele beëdigd vertaler, weet je ook zeker dat de vertaling Grieks van je officiële document van hoge kwaliteit is.

Daarnaast is het vaak een vereiste dat je vertalingen van officiële documenten zoals een paspoort, diploma of rijbewijs laat uitvoeren door een gewaarmerkte vertaler. Wanneer je deze vertaling wilt gebruiken voor een officiële procedure in bijvoorbeeld Griekenland, zal je vertaling gewaarmerkt moeten worden.

Heb je juist een vertaling van een Grieks document naar het Nederlands nodig? Geen probleem! Wij zoeken de juiste vertaler Nederlands voor jou.

Onder meer de volgende documenten kunnen vertaald worden door onze vertalers Grieks:

Vertalingen van zakelijke documenten naar het Grieks

Indien je een zakelijke opdrachtgever bent en je graag een officieel zakelijk document wilt laten vertalen naar het Grieks, kunnen onze beëdigde vertalers Grieks je ook eenvoudig helpen. Zij vertalen namelijk met regelmaat verschillende soorten contracten, patenten en statuten. Indien je dergelijke documenten wilt laten vertalen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat dit professioneel gebeurt. Daar kan Beëdigd Vertaalbureau je bij helpen.

Ook vertalen onze vertalers Grieks met regelmaat de volgende documenten:

Wat moet je kunnen als professionele vertaler Grieks?

Het omzetten van bepaalde teksten naar het Grieks is waar een vertaler Grieks zich mee bezighoudt. Als iemand een professionele beëdigd vertaler wil worden, betekent dat dat hij of zij een vertaalopleiding moet volgen. Hier wordt er gefocust op de Griekse taal en natuurlijk ook op de Nederlandse taal. De meeste vertalers Grieks zijn native vertalers, wat inhoudt dat de vertaler vertaalt naar zijn of haar moedertaal. Ook wanneer de vertalers Grieks native vertalers zijn, moeten zij nog speciale taalscholing hebben gevolgd om zich officieel vertaler te mogen noemen.

Het is vanzelfsprekend dat een vertaler Grieks de Griekse taal vloeiend kan spreken en schrijven. Daarnaast is het ook belangrijk dat de vertaler kennis heeft van de Griekse cultuur en de normen en waarden. Dit speelt namelijk allemaal een rol in het vertaalwerk van de vertaler Grieks. Zo is het bijvoorbeeld ook van belang dat zij bepaalde eigenschappen in huis hebben, zoals nauwkeurigheid en besluitvaardigheid bij het nemen van taalvaardige besluiten.

Beëdigd vertaler | Beëdigd Vertaalbureau

Hoe word je beëdigd vertaler Grieks?

Allereerst is het goed om te weten dat niet alle vertalers Grieks beëdigde vertalingen mogen maken. Dit komt omdat niet alle Griekse vertalers ook automatisch beëdigde vertalers zijn. Om een beëdigd vertaler te worden moeten zij zich inschrijven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Alleen als zij voldoen aan de strenge eisen om een beëdigd vertaler te worden, worden zij toegelaten tot het Rbtv. Daarna volgt er nog één laatste stap: beëdigd worden bij een rechtbank. Alleen wanneer ze beëdigd zijn, mogen ze gewaarmerkte vertalingen maken van officiële documenten zoals een huwelijksakte, rijbewijs, of een contract naar het Grieks.

Bekijk de eisen voor het Rbtv

Waar komen onze vertalers Grieks vandaan?

Onze vertalers Grieks zijn native vertalers. Dat betekent dat Grieks hun eerste spreektaal is. Vaak zijn zij in Griekenland geboren en op een later moment naar Nederland gekomen. Doordat wij als Beëdigd Vertaalbureau beschikken over een groot netwerk van beëdigde vertalers, hebben we altijd een passende vertaler Grieks voor je klaarstaan.

Bovendien werken wij met kwalitatieve standaarden voor al onze beëdigde vertalers Grieks. Dit houdt in dat zij worden geselecteerd op basis van hun taal, opleidingen en ervaring als beëdigd vertaler Grieks. Een zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat we je kunnen garanderen dat je een hoogstaande vertaling in het Grieks van ons ontvangt.

Wil je toch nog meer weten over waarom Beëdigd Vertaalbureau jouw beste keuze is voor beëdigde vertalingen naar het Grieks?

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
GM

"Zeer prettige en snelle manier van communiceren en handelen. Het (vertaal)proces verliep zeer voorspoedig en binnen enkele dagen was de vertaling door de beëdigd vertaler opgeleverd, ondanks de complexiteit van de dagvaarding. Er is ons flinke zorg uit handen genomen en we hebben een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangen tegen een zeer nette prijs, maar bovenal binnen de termijn die voor ons nodig was. Complimenten!"

G. Meijssens
Type document: Dagvaarding
Lees het hele verhaal
AV

"Beëdigde vertaling was supersnel & professioneel geleverd. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen!"

A. Vasquez
Type document: Rijbewijs
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Welke talen zijn er mogelijk? plus

We hebben een selectie van talen op onze website staan. Dit zijn de meest voorkomende taalcombinaties, waarvoor je op de website ook direct een beëdigde vertaling aan kunt vragen.

Staat de taal die je zoekt er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Welke bestanden kan ik uploaden voor een beëdigde vertaling? plus

De volgende bestanden worden geaccepteerd: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg en .png.

Heb je een ander bestand en lukt het niet om deze aan te leveren als één van de hier genoemde bestanden? Vraag dan een offerte aan.

Wat als ik nog andere vragen heb? plus

Neem contact met ons op bij vragen via info@beedigdvertaalbureau.nl.

Heeft het spoed? Dan zijn we te bereiken op +31 (0)85-0080839.