Vertaler Thai | Beëdigd Vertaalbureau

Voor wie vertaalt een vertaler Thai?

De vertalers Thai van Beëdigd Vertaalbureau voeren vertaalopdrachten uit voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Door hun ruime ervaring kunnen zij namelijk elk type document vertalen. Daarom kan iedereen een beëdigde vertaling in het Thai bij ons bestellen.

Vertaling van persoonlijke documenten naar het Thai

Onze professionele vertalers Thai kunnen je helpen met het vertalen van je persoonlijke documenten naar het Thai. Dit kunnen bijvoorbeeld documenten zijn zoals een geboorteakte, huwelijksakte of een diploma. Bij dit soort documenten wil je er natuurlijk zeker van zijn dat ze correct worden vertaald. Een beroep doen op een beëdigd vertaler Thai is daarom ook de beste keuze. Al helemaal wanneer je de vertaling Thai nodig hebt voor een officiële procedure in Thailand. Dan is een beëdigde vertaling Thai die uitgevoerd is door een beëdigd vertaler Thai zelfs noodzakelijk. De vertalingen die uitgevoerd zijn door beëdigde vertalers Thai zijn namelijk gewaarmerkt en zijn daarom bruikbaar tijdens officiële procedures.

Heb je juist een vertaling van een Thai document naar het Nederlands nodig? Geen probleem! Wij zoeken de juiste vertaler Nederlands voor jou.

Hier zijn een aantal voorbeelden van documenten die met regelmaat door onze vertalers Thai vertaald worden:

Vertalingen van zakelijke documenten naar het Thai

Naast het vertalen van persoonlijke documenten, kunnen onze vertalers Thai ook zakelijke documenten vertalen. Door de ruime ervaring die zij hebben, is het gewaarmerkt vertalen van documenten zoals overeenkomsten, statuten en octrooien voor onze beëdigde vertalers Thai geen probleem.

Ook kunnen onze vertalers Thai je helpen bij het vertalen van de volgende documenten:

Wat moet je kunnen als professionele vertaler Thai?

Een professionele vertaler Thai is dagelijks bezig met het omzetten van bepaalde teksten naar het Thai. Hij of zij heeft hier een speciale vertaalopleiding voor gevolgd waar de vertaler zich heeft gefocust op Thai en Nederlands. In de meeste gevallen zijn deze vertalers Thai ook native vertalers. Dit betekent dat de vertaler naar zijn of haar moedertaal vertaalt. Desalniettemin moeten ook native vertalers Thai een vertaalopleiding hebben gevolgd.

Het spreekt voor zich dat een vertaler Thai de Thaise taal volledig beheerst. Ook is het belangrijk dat hij of zij kennis heeft van de Thaise cultuur en de normen en waarden die daar gelden. Dit speelt namelijk een grote rol in een vertaling naar het Thai. Daarnaast is het ook van belang dat de vertaler Thai een aantal eigenschappen heeft, zoals nauwkeurigheid en besluitvaardigheid wanneer taalkundige keuzes gemaakt moeten worden.

Beëdigd vertaler | Beëdigd Vertaalbureau

Hoe word je beëdigd vertaler Thai?

Het is niet zo simpel om een beëdigd vertaler Thai te worden. Om een beëdigd vertaler te worden, moet de vertaler Thai zich inschrijven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Alleen als hij of zij aan de strenge eisen van het Rbtv voldoet, wordt de vertaler toegelaten tot dit register. Hierna dient de vertaler Thai ook nog beëdigd te worden door een rechtbank. Alleen dan mag hij of zij gewaarmerkte vertalingen maken van officiële documenten zoals een huwelijksakte, geboorteaktes of een diploma naar het Thai.

Bekijk de eisen voor het Rbtv

Waar komen onze vertalers Thai vandaan?

De vertalers Thai van Beëdigd Vertaalbureau zijn allemaal native vertalers. In de meeste gevallen zijn zij in Thailand geboren en later in hun leven naar Nederland verhuisd. De vertalers worden op basis van een strenge selectie uitgekozen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar hun relevante werkervaring, vertaalopleiding en eerder geleverd vertaalwerk. Dit doen we om je ervan te kunnen garanderen dat je een beëdigde vertaling van hoogwaardige kwaliteit van ons ontvangt. Door het grote platform waar wij over beschikken, hebben we altijd een perfect passende beëdigd vertaler Thai voor je klaarstaan.

Wil je toch nog meer weten over waarom Beëdigd Vertaalbureau jouw beste keuze is voor beëdigde vertalingen naar het Thai? Geen probleem!

Klanten aan het woord

HG

"Zeer professioneel geholpen. Beëdigd Vertaalbureau heeft meegedacht over de taal waarin mijn huwelijksakte vertaald moest worden. Ook netjes op tijd de beëdigde vertaling binnen gekregen. Wanneer ik nog een beëdigde vertaling nodig heb, kom ik zeker terug!"

D. van Woensel
Type document: Huwelijksakte
Lees het hele verhaal
HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Kan ik ook achteraf betalen? plus

Voor zakelijke klanten is dit mogelijk, voor particulieren niet. Wil je beëdigde vertalingen namens een bedrijf aanvragen? En heb je vaker een beëdigde vertaling nodig? Vul dan het formulier in op onze zakelijke pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe weet ik wanneer ik mijn beëdigde vertaling ontvang? plus

Via e-mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de beëdigde vertaling. Zodra de beëdigd vertaler de vertaling heeft afgerond, ontvang je van ons een Track & Trace-code. Je kunt vanaf dat moment online de status van de verzending via PostNL volgen.