Vertaler Turks | Beëdigd Vertaalbureau

Voor wie vertaalt een vertaler Turks?

Een erkende beëdigd vertaler Turks kan gewaarmerkte vertalingen maken voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Bij Beëdigd Vertaalbureau kan daarom ook iedereen terecht die een officiële vertaling in het Turks nodig heeft.

Vertaling van persoonlijke documenten naar het Turks

Wanneer je een persoonlijk document wilt laten vertalen naar het Turks, zal je een gezworen vertaler Turks moeten inschakelen. Door deze vertaling te laten maken door een professionele vertaler, ben je ook nog eens verzekerd van een kwalitatief hoogstaande Turkse vertaling van het persoonlijk document.

Er zijn meerdere gevallen mogelijk waarbij je een beëdigde vertaling Turks nodig kan hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je naar Turkije emigreert waardoor je een gewaarmerkte vertaling nodig hebt van persoonlijke documenten zoals een paspoort of een huwelijksakte. Hiervoor zal je een beëdigd vertaler Turks moeten inschakelen. Bovendien ben je door je vertaling uit te laten voeren door een professional ook zeker van een kwalitatief goede vertaling.

Heb je juist een vertaling van een Turks document naar het Nederlands nodig? Geen probleem! Wij zoeken de juiste vertaler Nederlands voor jou.

De beëdigde vertalers Turks van Beëdigd Vertaalbureau vertalen met regelmaat de volgende documenten:

Vertaling van zakelijke documenten naar het Turks

Naast het vertalen van persoonlijke documenten, verzorgen onze beëdigde vertalers Turks ook vele gewaarmerkte vertalingen van zakelijke documenten. Zo vertalen onze professionele vertalers Turks onder andere contracten, overeenkomsten en statuten. Bij dergelijke documenten wil je bovendien zeker zijn dat je een kwalitatief goede vertaling ontvangt. Daarom is het inschakelen van een beëdigd vertaler Turks in deze situaties een must. Beëdigd Vertaalbureau kan je ook helpen bij de volgende documenten:

Wat moet je kunnen als professionele vertaler Turks?

Misschien vraag je je af: wat moet een professionele vertaler Turks nou eigenlijk kunnen? Dat leggen we je graag uit! Een vertaler Turks houdt zich bezig met het overzetten van bepaalde teksten naar de Turkse taal. Hij of zij zal hiervoor speciale scholing moeten hebben gevolgd. Zo bestaan er meerdere hbo-opleidingen voor tolken en vertalers waar zij zich specialiseren in de Turkse en Nederlandse taal. Ook zijn veel vertalers Turkse native vertalers, wat inhoudt dat Turks hun moedertaal is. Toch moeten ook zij een speciale vertaalopleiding Turks hebben gevolgd.

Vanzelfsprekend moet de vertaler perfect Turks kunnen spreken en schrijven. Daarbij is het ook van belang dat hij of zij begrip heeft van de cultuur en de normen en waarden die gelden in het doelgebied van de vertaling. Professionele vertalers Turks zullen daarnaast ook verschillende kenmerken moeten hebben om kwalitatieve vertalingen te kunnen maken. Zo zijn de eigenschappen nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en besluitvaardigheid erg belangrijk.

Wereldbol | Beëdigd Vertaalbureau

Hoe word je beëdigd vertaler Turks?

Het is goed om te weten dat niet alle professionele vertalers Turks ook beëdigde vertalers Turks zijn. Hier zit namelijk een groot verschil tussen. Om een beëdigd vertaler te zijn moet je ingeschreven staan in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en moet je beëdigd zijn door een rechtbank. Alleen dan mag je documenten officieel gewaarmerkt vertalen. Lees hier ook meer over de eisen die gesteld worden voor een vertaler in te kunnen schrijven in het Rbtv. Een beëdigd vertaler Turks maakt dus gezworen vertalingen die worden gezien als officiële vertalingen van documenten zoals bijvoorbeeld je paspoort, huwelijksakte of geboorteakte.

Bekijk de eisen van het Rbtv

Waar komen onze vertalers Turks vandaan?

De beëdigde vertalers Turks van Beëdigd Vertaalbureau worden zorgvuldig uitgekozen op basis van vertaalopleidingen en ervaring. Dit doen we zodat we je kunnen garanderen dat je een beëdigde vertaling van hoge kwaliteit ontvangt. Daarnaast hebben we een groot netwerk van beëdigde vertalers Turks waardoor je altijd binnen no-time een gewaarmerkte vertaling Turks in handen hebt. Onze gezworen vertalers Turks zijn woonachtig in Nederland en zijn ook hier beëdigd door een rechtbank.

Klanten aan het woord

HS

"Gemakkelijk een beëdigde vertaling van mijn diploma besteld. Fijn om niet te hoeven wachten op een offerte en direct te kunnen afrekenen. Bovendien ook de vertaling erg snel thuis opgestuurd gekregen. Nadat ik een foutje had gemaakt in het afleveradres, werd dit snel opgelost door het supportteam. Prettige ervaring."

H. Scholten
Type document: Diploma
Lees het hele verhaal
DW

"Uitmuntend. Ondanks de complexiteit van het testament en het feit dat deze naar het Zweeds vertaald moest worden, werd de beëdigde vertaling al binnen enkele dagen verstuurd. Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaling. Met succes de vertaling van het testament kunnen gebruiken zonder enige opmerkingen."

H. de Groot
Type document: Testament
Lees het hele verhaal
JC

"Snel & efficiënt. Zo heb ik de service van Beëdigd Vertaalbureau ervaren. Binnen twee werkdagen had ik een beëdigde vertaling van mijn koopovereenkomst in het Frans binnen. Fijne ervaring aangezien deze vertaling met spoed nodig was. Zeer tevreden over de kwaliteit tegen deze prijs en daarom zeker aan te raden."

J. Clement
Type document: Contract
Lees het hele verhaal

Veelgestelde vragen

Wat is een beëdigd vertaler? plus

Een beëdigd vertaler is een vertaler die staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank. Om beëdigd vertaler te worden moet de vertaler aan een aantal kwaliteitseisen voldoen voor opleiding, werkervaring en integriteit. Ook moet de vertaler bijscholing doen om zijn of haar status als beëdigd vertaler te behouden.

Wat is een beëdigde vertaling? plus

Een beëdigde vertaling, ook wel een gewaarmerkte of gezworen vertaling genoemd, is een vertaling gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze vertaler staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en is beëdigd door een rechtbank. Vertalingen van beëdigde vertalers zijn rechtsgeldig. Je schakelt dus een beëdigd vertaler in wanneer je op zoek bent naar een erkende vertaling van officiële documenten. Denk hierbij aan bewijsstukken voor een rechtbank, huwelijksaktes, statuten of geboorteaktes.

Wat als ik nog andere vragen heb? plus

Neem contact met ons op bij vragen via info@beedigdvertaalbureau.nl.

Heeft het spoed? Dan zijn we te bereiken op +31 (0)85-0080839.